11.8.2011

Spartoon syysuutuuksia!

Tässäpä jälleen uutukaisia Spartoo-bongauksia. Syyskenkiä on alkanut pikkuhiljaa valumaan valikoimaan, itse odottelen kuin kuuta nousevaa, milloin Vagabondin syysmallisto pamahtaa Spartoolle. Muissa kaupoissahan sitä on jo näkynyt pikkuhiljaa. Olen iskenyt silmäni erääseen aivan tiettyyn malliin, jota tosin en ole nähnyt kuin yhdessä amerikkalaisessa putiikissa ja Vagabondin omilla pressisivuilla... HMM.

Odottavan aika ei silti käy pitkäksi, ainakaan, kun suuntaa katseensa näihin Esskan York-kenkiin, joissa on norminilkkurimalliin yhdistetty tavallista nahkaa ja mokkanahkaa. Takana on vetoketju. Päkiän alla on näissäkin ilahduttavasti paksu korokepohja - asia, jota toivoisin jalkojen lohduksi suunnilleen kaikkiin korollisin kenkiin, ja joka kyllä onkin mukavasti yleistynyt.
Image and video hosting by TinyPic


Toiset bongaukset ovat Pataugasin mustan kiiltävät, varrelliset Amok-lenkkarit, jotka kiiltonahkaisesta ulkomuodostaan huolimatta ovat kanvaasia. Soljista, varresta ja nauhoista tulevat mieleen soturivibat, mutta tuosta villin kiiltävästä pinnasta minä taas kyllä vedän Matrix-viboja ihan täysillä! Trinity, anyone? ;) Tarvitaan enää vesikampaus, pitkä lateksitakki ja coolit arskat. Kybersoturinainen for the win.
Image and video hosting by TinyPic

Nämä taas eivät ole sitten yhtään juuri minun tyyliseni kengät, mutta jotenkin silti söpöt tummassa mintunvihreässä sävyssään ja valkoisessa karvavuoressaan. Sanokaa kaikki kuorossa kaunis tervehdys Betty Londonin Sibeleille. Samaa mallia löytyy muuten myös hiekanvärisenä ja tummanruskeana. Kumipohja takaa pidon talvikeleillä.
Image and video hosting by TinyPic

Laitoin muuten Spartoolta jo tilaukseen aivan ylimaallisen ässät talvipopot. Kyllä, talvi. Se ei ole vielä täällä, eikä ole syksykään niin kauan, kuin lämpötilat tarjoavat grillauskelejä, mutta on hyvä olla varustautunut. Se on oma henkilökohtainen selviytymiskeinoni masentavassa kylmässä ja viimassa, joka nostaa lintsailuprosenttiani ja yleistä angstisuutta. :D Mutta niistä popottimista lisää sitten ensi viikolla, kunhan saapuvat uuteen kotiinsa.

Hyviä viikonlopun alkuja!

Kuvat: Spartoo.fi
Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Aika hyvää mainostusta kun mua alkoi heti himottaan noi Betty London SIMEL -popot ;-)

Mutta samalla täytyy antaa pointsit sulle tästä mainostamisesta kun se on niin rehellistä. Voisin hyvillä mielin tilatakin noi kengät eikä tulisi sellainen ns. huijattu olo kun joistain hyvin suosituistakin blogeista saattaa tulla (siis että salaillaan omia vaikutusperiä tuotteiden hehkutuspostauksille, piilotellaan linkkejä yms).

Maria kirjoitti...

Hei kiitti tosi paljon! :) Oon mäkin muuten käyttänyt aiemmin noita affiliate-ohjelmien linkkejä sillein, etten ole niistä erikseen maininnut, kun olen ajatellut, että urlista sen voi katsoa, mutta nyt olen tullut toisiin ajatuksiin ja mainitsen niistäkin aina erikseen. Läpinäkyvyys on jees. :) Mulle on itellenikin aina tosi tärkeetä yrittää miettiä, että miksi mä itse ajattelen tai suhtaudun tähän tai tohon asiaan näin ja noin, yrittää tehdä itellensäkin selväksi sitä, mitkä asiat vaikuttaa omaan toimintaan. :) Kiitos vielä tosi paljon mukavasta kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...