1.8.2011

Siilit vierailulla

siilit 1
siilit 6

Miehen äidin pihassa viihtyy varsinainen siililauma. Emo poikasensa kanssa (poikanen yllä olevissa kuvissa), ja vieläpä joku kolmas pyörä, joka yrittää hiippailla ruokalautasen apajille. Emo ajaa sen tuhnuttaen pakosalle ja katsoo, että pikkusiili pääsee syömään. Veti yks ilta melkein koko lautasellisen itsekseen (ja lopulta säikähtäessään tarkkailijoitaan peruutti itsensä päin kastelukannua). Sitten joko vetäydytään kasvihuoneen taakse piiloon tai jatketaan matkaa muihin pihoihin illan pimetessä.

Ja lautaseltahan siis löytyy kissanruokaa, koska maito ei ilmeisesti ole niin hottis juttu piikkikuonokaisille. Ja ei toki mitenkään useasti toistuvaksi tavaksi oteta siiliruokintaa, pitäkööt ruuanhankintataitonsa vireessä ja laiskuuden aisoissa. :D Eivät sitten joudu myöhemmin siitä ongelmiin.

siilit 5
Iso kaveri, jonka on emosiili piakkoin tämän kuvan ottamisen jälkeen ajamassa pakosalle kahakoinnin siivittämänä...
siilit 4
Emo ja poikanen pistävät loput parempiin suihin.
siilit 3

Hassuja otuksia kyllä. Haistavat aika nopeasti kissanruuan ja tulevat paikalle nenä pystyssä äänekkäästi nuuskuttaen. Oikeasti jopa aika hupaisaa se kova nuuhkutus. :D

Palataan piakkoin mökkitunnelmien muodossa...

4 kommenttia :

Topi kirjoitti...

Siilit ovat hienoja eläimiä ja mukavaa seurattavaa. :)

Olisiko sinusta mahdotonta, jos alkaisit myöskin hiukan katsella miesten vaatemuotia kuten viimeksi blogauksestasi, kun aloin hehkuttamaan?

Minua harmittaa nykyinen vaateseuranta, että on niin paljon naisille suunnattuja vaatteita, mutta niin vähän miehille. Olen jo turhautunut etsimiseen, että lopetin siinä n. 5 vuotta sitten, kun ei vaan löydä kuin samanlaisia miesten muotivaatteita, niitä samanlaisia perusvaatteita.

Maria kirjoitti...

Hienoja ovat juu :)

Otan ehdotuksesi kyllä huomioon, koska olen kiinnostunut tietyistä miesten tyylisuunnista (joita en osaa nimetä :D), ja toisaalta miesten vaatteistakin voi löytää nainen itselleen päälleenpuettavaa, JA toisaalta itse pidän sellaisistakin vaatteista, joka voisin mieltää yhtä hyvin miehenkin ylle. Mutta en valitettavasti voi luvata mitään suuria sisällöllisiä muutoksia, kun tällä hetkellä elän kiireistä aikaa, ja välillä blogin pitäminen ylipäätään on vähän työn takana. :)

Tässä kuitenkin joitakin blogeja, joista voi bongailla kiinnostavaa, miehellekin sopivaa tyyliä!
http://www.stara.fi/silver/
http://www.dirtyflaws.com
http://liinajahame.blogspot.com/

..Ja Indiedaysin sivuilta löytyy jokunen miehen pitämä blogi.
http://indiedays.com/blogit/

Ja tässä pari vaatekauppaa, joista imho on löytynyt kiinnostavia miestenvaatteita, jotka voisin pukea itsekin!
http://www.oki-ni.com/page/home/
http://www.allsaints.com/men/

Toivottavasti tästä löytyy jotakin kiinnostavaa. :)

Hanna kirjoitti...

AWWW!! Niiiiin sopoja <3

-jenni kirjoitti...

Voi, siilit ovat kyllä niin söpöjä. <3 Entisen avokin äidin pihassa niitä kanssa aina kesäiltoina oli hengailemassa ja niiden touhuja kyllä jaksoin seurata vaikka kuinka kauan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...