1.8.2011

Mökkeilyt

kisko2011july 11

Mökkeilyä miehen ja vanhempiensa kanssa. Sunnuntaina lähdettiin ja perjantaina iltaa kohti tultiin takaisin. Sunnuntain lähtö tosin venyi iltaan, ja huoltsikkashoppailu hidasti matkan etenemistä entisestään, mutta siis kun oli hankittava akuutisti grilli. Kun kylmälaukku on puolillaan grillimakkaraa, on ihan oleellista, että on jokin kätevän kesäinen väline niiden valmistukseen. :D Perille päästiin Kiskoon vähän ennen puolta yötä. Nukkumaan mentiin noin neljä tuntia ja useita oluita myöhemmin.

Päivät kuluivat mikä mitenkin, aurinkoa ottaen, frisbeetä heitellen, uiden, grillaten, saunoen, uiden ja uiden, marjoja urakalla keräten ja metsässä tutkimusretkeilymentaliteetilla rämpien. Kolmenkympin helteet olivat kyllä ihan täydelliset tuohon mökkipöllöilyyn ja UIMISEEN. Miehen äiti paljastui meistä suurimmaksi vesipedoksi käyden yhden päivän aikana neljä tai viisi kertaa uimassa.

Ihan tulee lapsuus mieleen! Kun ei pahemmin tullut kavereiden luona kyläiltyä tai luuhattua kaukana keskustassa, sitä maleksi kesät talvet jossain lähimetsiköissä. Jännästi silti vannon ötököttömän kaupungin nimeen mitä tulee asumiseen. Mökillä voi olla mukavaa, kun siellä ei tarvitse asua. :D Myös lämmin ja hyvä sää on kohdallani aika joustamaton ehto tuolle mukavuudelle. Muuten vain valitan ja haluan pois.

kisko2011july 30
kisko2011july 29
kisko2011july 12
kisko2011july 14
kisko2011july 10
kisko2011july 38
Se uusi grilli. Nokkela! "Lucifer - pirun kuuma grilli!"
kisko2011july 8
kisko2011july 9
Kesä tekee alkkiksen. Ja talvikin oikeastaan. Silmäpussivapaan, freessin ilmeen sen sijaan tekee Aperture.
kisko2011july 7
Kauniita ja terveellisiä kasviksia siinä grillissä. Alkoi jo kyllä makkaradieetti tökkiä siinä kolmannen päivän kohdalla, vaikka sitä tasapainotettiinkin hedelmillä ja erityisesti oman pihan marjoilla. :D
kisko2011july 13
Tuo frisbee lennähti kahdesti jättiläismäiseen ruusunmarjapuskakeskittymään. Ensimmäisellä kerralla sen hakemiseen oli varustauduttava kuin astronautti konsanaan, piikkejä, punkkeja ja ties mitä vastaan, jälkimmäisellä kerralla se vilahti niin visusti ja tasan keskelle suuria piikkioksia, että jäi mokoma sinne. :( Ehkä, jos olisi kehdannut talloa, katkoa ja tuhota päästäkseen sen luo...
kisko2011july 15
kisko2011july 16
kisko2011july 21
kisko2011july 23
kisko2011july 2
kisko2011july 4
kisko2011july 24
kisko2011july 25
Käytiin myös Salossa eräs kaunis päivä. Asuna oli aika perussettiä, American Apparellin korkeavyötäröiset minishortsit ja GT:n toppi. Sandaalit ovat Asokselta.
kisko2011july 34
kisko2011july 35
Nukuttiin peräti kaksi yötä TELTASSA miehen kanssa. Minä, teltassa. Uskomatonta! Varustelekasta hankittu armeijajäljitelmä oli supernopea ja helppo kasata ja koota, mutta vedenpitävyys ei ollut kovin hääppöistä, kuten tuli toisena yönä huomattua. Saumoista pääsi kevyt sade läpi, ja siinä kyllä meinasi olla älypuhelimet vakavassa vaarassa joutua tulvauhreiksi. Muuten hyvä.
kisko2011july 36
kisko2011july 1
Mun mökkiasuni. :D Ainoa, jossa ei koko aikaa hikoillut kuin pieni norsu.
kisko mountains of madness 6
kisko mountains of madness 4
Upeat sammaleet. Läheinen kukkula, jolla mm. GSM-masto. Upeaa luontoa.
kisko mountains of madness 10
kisko mountains of madness 12
kisko mountains of madness 18
kisko mountains of madness 15
kisko mountains of madness 14
kisko mountains of madness 1
kisko mountains of madness 13
kisko mountains of madness 11
kisko mountains of madness 2 (1)
Erä-Maija-look. Vihreät verkkarit ovat Varustelekasta. Italialaiset. Käytetyt. Miehen. Tuplakäytetyt!
YUCK
Huussissa asuva hämähäkki. Siitä puhuttiin kuiskaten, jotta en olisi kuullut puheita suuresta ja komeasta eläimestä. Onneksi sain tietää siitä vasta toiseksi viimeisenä iltana, ei ollut tarvetta enää vierailla huussissa. x) Kuvan otti mies.
kisko2011july 27
Mies ja lyhentynyt tukka. Ponihäntä sai helteiden kunniaksi lähteä, ja arvatkaapa piruuttanne, kuka tukan leikkasi. Ehkä mulle aukeaa vielä ura parturikampaajana, jos tässä kaikki muu menee puihin. :D Ei siihen tarvittu kuin kotiparturointiajelulaite ja puoli pulloa valkkaria. x)

Semmoiset mökkeilyt. Hyvää elokuun alkua, ihmiset! KESÄ JATKUU! :D

10 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Heh, aika tutut maisemat :D Tässä taas huomaa kuinka pieni maailma on, mun entisen poikakaverin vanhemmilla on mökki tossa melkeen naapurissa. Ensin katsoin läpällä että näyttää ihan samanlaisilta noi kaksi pientä saarta (ja muutenkin toi ympäristö jne), mutta sitten toi kukkula ja mastokin alkoivat näyttää vähän liian tutuilta.. Tuolla on useesti lenkkeilty koiran kanssa!

Maria kirjoitti...

Haha, aikamoista kyllä! :D Maailman pienin maailma. ;) Olipa kyllä sattuma :P

Hanna kirjoitti...

Oonkohan nyt jotenkin yliemotionaalisella tuulella kun tama rupes itkettamaan mua tama postaus. Tuli ikava lapsuuden kesamokkia, olisipa viela joku sellainen minne menna piiloon hektista kaupunkielamaa. Kiva, etta teilla oli sentaan ihanat mokkeilyt ja saatkin suosi!

Maria kirjoitti...

Aww, toivottavasti kaipuu on enemmän suloisenkitkerää ikävää kuin aivan kertakaikkiaan kestämätöntä ikävää! :( Mökillä oli nyt kyllä kivaa, paljon kivempaa, kuin odotin, koska kuten tiedämme, en tyypillisesti ole yhtään mökki-ihmisiä. :D :) Mun suuret odotukset voi latistaa vähemmän hienojen juttujen kokemista, mut negatiiviset odotukset onneksi ei sentään estä mua yllättymästä positiivisesti. ;)

mya kirjoitti...

Mikä on Aperture, joku meikkivoide vai naamio vai kuvankäsittelyohjelma? :D Oon kateellinen sun kropasta, snif. :P

Maria kirjoitti...

Se on Appelen kuvankäsittelyohjelma :D Vähän erilainen kuin Photari ja Gimp, enemmän valokuvien väreihin, terävyyteen ja kontrastityyppisiin säätöihin keskittynyt, ei niin piirtelytyyppinen ohjelma, kuin Photari voi olla. :D Oon tykännyt siitä, kun sillä saa kätevästi muokattua myös suuria määriä kuvia tosi helposti, ja jälki on tosi hyvää. :)

Jemmy kirjoitti...

Sulla on tosi hyvän laatuisia kuvia!! Oon ite niin kova mökkeilyihminen et käyn joka toinen viikonloppu kullan kanssa mökkeilee meidän pienessä sopessa Lohjalla.. :) T: Mökkihullut :D

Maria kirjoitti...

Hehe kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö nuo ole karviaisia eikä suinkaan ruusunmarjoja? :D Vai olenko aivan onneton kasvien tunnistaja.

Maria kirjoitti...

Hehe, eipä ole myöskään kovin giganttinen puskarykelmä, jonka keskeltä frisbeetä ei saisi pois. ;) Niin, tuo on tosiaan karviaispuska :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...