31.8.2011

Karvakenkiä ja kumppareita

Kylmät ilmat saavat taas katsomaan omaa vaatekaappia uusiksi: mieli alkaa tehdä kaikenlaisia villaisia neuleita ja lämpimiä kenkiä. Syys- ja talvivarustelu onkin allekirjoittaneella jo hyvässä vauhdissa, mutta tässä bongauksia Spartoolta niille, jotka kaipaavat piristysruiskeita tai muuten vain uuden vuodenajan mukaisia kapistuksia.

Image and video hosting by TinyPic

Aloitetaan räväkästi hupsuilla karvakengillä, jotka mies jo ehti nimetä Chewbacca-kengiksi. Air Stepin Jazzit ovat nahkaiset korkonilkkurit kahdeksan sentin korolla ja kumipohjalla. Italialaista alkuperää oleva kenkämerkki ilmoittaa sitoutuneensa laatuun ja ekologisiin valintoihin, mitä se sitten ikinä käytännössä tarkoittaakaan toteutuksesta puhumattakaan. Joka tapauksessa, ulkomuoto on ainakin piristävän erilainen!

Image and video hosting by TinyPic

BeOnlyn Cavalier-kumisaappaat ovat ratsastushenkiset ja omasta mielestäni aikas tyylikkäät! Ihan heti niitä ei edes tunnistaisi kumppareiksi, vaan hätäisempi silmä voisi katsoa, että onpas siinä komeat kiiltonahkasaappaat. Taas yksi osoitus siitä, että käytännöllisyyden ei tarvitse olla tylsää. Vettä pitävät kengät ovat joka tapauksessa sellainen asia, joka tulee ehdottomasti tarpeeseen.

Image and video hosting by TinyPic

Niille, jotka kaipaavat väriruisketta, nämä MySuellyn Charlotte-kiilanilkkurit istuvat kuin nenä päähän ja porkkana kanin suuhun. Sininen mokkanahka ja oranssit yksityiskohdat tehosteena eivät taatusti jää huomaamatta. Näidenkin kanssa tosin pitää sitten muistaa varoa, kunhan alkaa hiekka, sora ja kaikkinaiset kenkävaaralliset olosuhteet tulla vallitsevaksi Suomen syksyssä. Kenties Charlotet ovatkin paremmat pippalointiin kuin niinkään syyskengiksi.

Image and video hosting by TinyPic

Muistanette vielä hankkimani Emut? Uutukaisissa on nyt uusia värejä samasta, matalavartisesta mallista, nimittäin Stinger Lo vaaleanharmaa! Kannattaa tsekata, jos mustat tai vaaleanruskeat eivät miellytä silmää.

Alennuskenkiä on muuten edelleenkin Spartoolla, mikä lienee loppumaton alekausi meneillään. ;)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Kuvat: Spartoo

3 kommenttia :

diet coke kirjoitti...

tilasin tuolta just harmaat stinger hit, IHANAT.

Maria kirjoitti...

Toivottavasti palvelevat sua hyvin tulevana talvena ^^

Sipriina kirjoitti...

Itseasiassa noi karvakengät ois aika mageet :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...