3.8.2011

Juuret

mad roots in bw 4

Kuivuneet, verisuoniverkostoa muistuttavat juuret ovat yllättävän kiehtovia kuvattavia. Taas lähti taustakuva vaihtoon.

Olen huomannut, että vaikka mitään muuta ei huvittaisi/jaksaisi tehdä, edes asioita, joista kyllä yleensä nauttii, kuten vaikkapa blogikirjoitusten tekeminen, niin valokuvaus ja kuvatuunaus ovat sellaisia asioita, joihin uppoutuminen on aina yhtä ihanaa. Ehkä se johtuu siitä, että se on niin erilaista tekemistä kuin tekstin tuottaminen, oli se sitten opiskelua varten tai blogia varten. Ei tarvitse välttämättä ajatella selkeillä ajatusrakenteilla tai miettiä, miten sanoiksi pukisi tuntojaan, voi vain säätää sen kuvan kanssa rajauksesta sävyihin, kontrasteihin, mustuuden eri asteisiin ja rakeisuuden voimakkuuteen. Sanoja ei tarvita.

mad roots in bw 2
mad roots in bw 6
mad roots in bw 1
mad roots in bw 3

Nyt jatkamaan päiväkausia kestänyttä katkoa tehokkaaseen tenttilukemiseen... Ja kaikkeen muuhunkin oikeastaan. ;o
Aurinkoista keskiviikkoa, rakkaat ihmiset!

8 kommenttia :

Mohn kirjoitti...

Olen niin samaa mieltä tuosta valokuvaamisesta ja kuvien käsittelystä! Se on yleensä aina ihanaa ja vie niin mennessään!! Monetkohan yöunet on jääneet kokonaan nukkumatta tai todella lyhykäisiksi kun en vain ole malttanut lopettaa esim. kuvankäsittelyohjelmalla leikkimistä. ;-) Kaiken lisäksi suurin osa tehdystä työstä on tavallaan täysin turhaa koska ne ei ikinä päädy mihinkään. Toisaalta en pystyisi elämään ellen saisi jollain tapaa purkaa luovuutta joka kertyy sisälleni kuin paine pulloon. =)

L▲UR▲ kirjoitti...

Näistä tulee mieleen Antichrist -leffan juliste...

Hreathemus/NDSL kirjoitti...

Verisuonten ja juurien samankaltaisuus on kyllä hassua. Tuosta sun kolmannesta kuvasta tuli heti mieleen Toolin 'Schism' -video mieleen ja alkoi biisi soida päässä. No, onneksi on ihan OK kappale korvamadoksi. :)

Maria kirjoitti...

Mohn, joo, helposti saa aikaa uppoamaan tuohon hommaan! ^^ Ja voi niin tuttua myös toi yöunien hurahtaminen siihen, että istuu ja istuu vaan koneella aivan uppoutuneena säätämiseen! Ja sitä huomaa koko ajan niinkuin kehittyvänsä ja oppivansa koko ajan jotain pientä uutta, senkin takia se varmaan on niin mukavaa, kun koko ajan kokee oppivansa ja tulevansa ihan vähäsen taitavammaksi. ^^

Laura, oho, vau! :D Oli muuten aika... mä en edes löydä sanoja sille leffalle, siis kiinnostava, hämmentävä, outo, jotain pinnan alla olevaa, jota ei aivan tavoita... Pelottava ja kiehtova, hieman vaikea käsittää ja ymmärtää. Painajaisunenomainen!

Hreathemus/NDSL, hehe, onneksi ei sit mitään ihan käsittämättömän hirveää biisiä hypännyt päähän ;)

Maria kirjoitti...

Niin ja hei, juurethan on kasvien verisuonia, tavallaan... ;)

Enni kirjoitti...

Hienoja kuvia! :)


http://enninkengissa.blogspot.com/

Heidi kirjoitti...

blogissani olisi pieni koruton palkinto sinua odottamassa :)

xx Heidi

Maria kirjoitti...

Kiitos ja kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...