6.8.2011

Halkaistu hame

minimal skirt 7

Tässä on tuo uusin helmilöytöni, Weekdayn pitkä ja kapea hame, jossa on halkiot molemmilla puolilla. Tosin löysin pari päivää myöhemmin Monkista hyvin samantapaisen yksilön, himpun verran lyhyemmän ja yhdellä halkiolla. Eläköön päivitetty maksihelma! Viitteet catwalkille mm. Helmut Lang kevät 2011 ja Ann Demeulemeester kevät 2011, josta muuten on muotoutumassa tälleKIN bloggaajalle koko ajan suurempi ja suurempi suosikki suunnittelijoiden kirjoista.

minimal skirt 11
Hame - Weekday, toppi - Gina Tricot, sandaalit - Asos, kello - Michael Kors
minimal skirt 8
minimal skirt 6
minimal skirt 4
minimal skirt 3

Bongasin myös H&M:n Trend -mallistosta samantapaisen kaularenkaan, kuin minkä ostin Camdenista keväällä. Aito hopeinen on ihana, mutta tätä paksua rihkamaista voi huoletta kuljettaa reissuissa mukana ilman pelkoa vääntymisistä. Ennustan sille kuitenkin korkeintaan puolen vuoden käyttöikää ennenkuin päällysteet ja ties mitkä alkavat rumasti rapista. -.- Sitä ennen otan siitä kaiken ilon irti.

Viikonloppuja!

9 kommenttia :

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Stiletti korot pitäis tuollaisen hameen kanssa olla. Muuten hyvät kuvat.

Niina Oivi kirjoitti...

Moimoi tyttönen! Mahtava hamonen, vihdoinkin sellainen, jota tääkin daami vois pittää. Mistä ostit? Jos nettiputiikista - tarkentaisitko mikä hame se siellä oli ja mä olisin jätte kiitollinen!

Maria kirjoitti...

Niinkuin kirjoitin, se on Weekdayn hame, ja Weekdayta myy toistaiseksi vain Weekday, Suomessa Helsingissä on tuo ainoa putiikki tällä hetkellä. :)

Niina Oivi kirjoitti...

Hmm.. ELI Weekdayn shop onlinesta ei hametta löydy, niinkuin ihmettelin??

Niina Oivi kirjoitti...

Ahha, nauran - itsellein! Tuo shop online pääsi hämäämään :)

Kirppu kirjoitti...

Hitto. Yleensä en kommentoi bloggareiden ulkonäköä, mutta miten sie näytätkin niin hyvältä :D Oletko alkanu reenailemaan tosissaan tai ihan mitä vaan, mutta ei voi sanoa muuta kuin nam vaikka hetero olenkin :D Hame on upea kuten kantajakin!

Maria kirjoitti...

Kirppu kiitos! :D Oon mä tänä kesänä alottanu juoksemisen ja koittanu käydä useamman kerran viikos, mut aika lyhyitä lenkkejä, jotain kolmee-neljää kilsaa, rapakunto kun on se lähtötaso. x) Ja no, oon mä koittanut vatsoja kans tehdä jotenkuten säännöllisesti. :D Mulla on jumppamatto vastikään ostettuna, et kuhan nyt saa tässä sen niskaotteen itestään, niin voi lisätä tota harjottelua. :)

Anonyymi kirjoitti...

Munkin täytyy sanoa, että näytät nyt paremmalta kuin koskaan!

Tuo tumma tukkakin sopii sulle ihan törkeän hyvin. :)

-jenna

Maria kirjoitti...

Aww, kiitos paljon :) Välillä haaveilen taas vaaleasta tukasta, mutta kyllä tää tumma on aika skarppi juttu mulle. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...