18.8.2011

Blogitakki

new blazer 2

Lupasin esittelyä uudesta ja kauniista, pitkälinjaisesta bleiseristä, jonka hankkiminen oli kyllä aikamoista turhamaisuudessa tanssimista, mutta joka toisaalta vakuutti minut aikamoisessa ennätysajassa siitä, ettei elämä vaan voi jatkua ilman. Noh, ei nyt oteta tuota viimeisintä liian kirjaimellisesti. On muuten varsinainen blogivaate taas tämäkin, bongattu ja muutamalta ruotsalaisbloggaajalta ja Suomen puolella ainakin myös Emmiltä. ;)

Pidän takeissa syksyisin ja keväisin usein hihoja käärittyinä, mikäli sää suinkin sallii. Se keventää kätevästi asua, ei tule niin helposti kuuma, ja rentouspisteet nousee kohisten. Pitkän ja paahteisen kauden jälkeen kun sitä on jo muutenkin ikävä päällysvaatteita, jakkuja, nahkatakkeja sun muita. Vaikka nautin ylimaallisesti lämmöstä, tällainen +10-17 astetta on sekin aika passeli välitila. Ainakin vaihteen vuoksi.

Syksyn harmauttakin olen päättänyt vakaasti ja määrätietoisesti fiilistellä sen esteettiseltä, kauhutunnelmoinnilliselta puolelta ja suunnittelemalla Halloween-asuja. Zombit olis nyt mulle normaaliakin kovempi juttu, kiitos The Walking Deadin. Halloween, vähän kuin joulu keskellä syksyä. Täydellistä!

new blazer 10
new blazer 14
new blazer 3
new blazer 13
new blazer 11
new blazer 12
Takki - H&M, mekko - Gina Tricot, kengät - Nilsson, riipus - Blood Milk, kello - Michael Kors, lintusormus - Blue Bayer Design, kynsissä OPI: Skull & Glossbones

Torstai-iltoja hei!

10 kommenttia :

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

Suosittelen luettavaksi myös Walking Dead -albumeita. Ihanan masentavaa graafista novellia synkkiin syysiltoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Kolmas kuva uu jea!
/Hannele

juskan kirjoitti...

Tuossa takissa on kyllä melko täydellinen pituus! Hyvältä näyttää :) Ja sultakohan oon jotenkin alitajuisesti napannu ton hihojen käärimisen ku tuntuu, että töissä en enää muuten jakkuja käytäkään kuin hihat käärittynä :D

Maria kirjoitti...

Paholaisen asianajaja, juu, just tuli eka numero siitä luettua :) Hauskaa, että se on mustavalkoinen.

Hannele, tänks :D

Juskan, niinpä, se pituus on ihan kohilleen. :) Hassua aina toi, kun huomaa jostain tarttuneen jonkun jutun, mitä ei ole ennen tehnyt. Mä oon huomannut alkaneeni elehtiä käsilläni aivan tietyllä tavalla samalla, kun selitän jotain vakavissani, tosin osaan jäljittää tän miehen äitiin... :D

Sipriina kirjoitti...

Oot sä vaan niin rockahtavan tyylikäs :)

Maria kirjoitti...

Kiitti kovasti ^^

bubble kirjoitti...

Bleiserit puolustavat aina paikkaansa!! :)

Maria kirjoitti...

No se on tietysti totta :D

Kamicha kirjoitti...

Todella kaunis on tuo koru käytössä ja näyttää hyvin työstetyltä. Olen itse haikaillut Pendulum-kaulakorun perään mutta vielä en ole sortunut.

Jakku näyttää myös freesiltä, hyvä pituus.

Maria kirjoitti...

Kamicha, kiitti! ^^ Se heiluririipus on muakin houkuttanut paljon! Kannattaa muuten pitää silmät auki, syyskuun puolessavälissä pitäisi kai Blood Milkin ensimmäinen "virallinen" Lookbook tulla julki, ja sen myötä kasa uutta verta... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...