2.7.2011

White

omg white 9

Oo-äm-gee, olin ainakin yhden päivän kokovalkoisissa. Oikeastaanhan mun siis piti helteestä kyrsiintyneenä vaan mennä ja ostaa Henkkamaukalta parin euron minishortsit, sellaiset, joita voi juuri ja juuri pitää ilman leggareita paljastelematta pakaroitaan, mutta sitten iski joku mielenvika. Mukaan päätyi lopulta mustien shortsien lisäksi valkoiset sellaiset. Yhdistetään valkoiseen toppiin ja viime kesänä hankittuun, hyvässä käytössä olleeseen liehukeliiviin, maalataan vielä kynnet murretulla vaaleanharmaalla ja tadaa, lopputuloksena kesän kuumin trendi: kokovalkoinen asu. ...Miinus kengät ja laukku, jotka yhä ovat mustia.

omg white 13

Yhdistettyinä muutamaan hopeakoruun lopputulos on ilmava ja raikas. Minishortsien nyörit tuovat asuun sellaisen alexanderwangmaisen, ylirennon fiiliksen, vaikka toisaalta kun ajattelee, tässähän voisi olla myös jonkun yökkäriasu. Out of bed -lookki parhaimmillaan! Nyörit piilottamalla paidanhelman alle toki siltäkin olisi voinut välttyä.

Vähän myös omaan silmään ottaa noiden erilaisten valkoisten yhdistelmä, vaikka siihenkin voi aina suhtautua positiivisesti. Vaan minkäs teet, ei nyt sattunut olemaan edessä täsmälleen samansävyistä yläosaa. Joka tapauksessa, nyt on mukavasti vilpoinen fiilis, ja se on se, mitä haettiin takaa. ^^

Jännää muuten, miten kalpeinkin synkistelijä näyttää jopa vähän päivettyneeltä valkoisiin pukeutuneena! :D

Älkää nyt slaagia saako.

omg white 3
Shortsit ja toppi - H&M, liivi - Weekday, kaularengas - Camdenista, aukku - Lumi, sandaalit - Asos
omg white 4
omg white 10
Rannekoru - Fashionology.nl, lintusormus - Blue Bayer Design via Etsy, sileä sormus - Kalevala koru, kynsissä OPI: Skull and Glossbones
omg white 6
omg white 12
omg white 7
omg white 5
omg white 1

Tämä mitä nyt sanon kuulostaa jotenkin hysteeriseltä kerskakulutukselta, mutta vannon, ettei se ole ollut perimmäinen tarkoitukseni: minullahan nyt siis on tämä täsmälleen asu myös mustana, koska siis sattuneesta syystä samat shortsit löytyvät multa mustana, sama liivi löytyy mustana ja sama(nlainen) toppi löytyy mustana... :F Hups? Rakastan vaatteita, pukeutumista ja hyvin tyypillisesti rohmuamista, mutta kyllä samalla on kamalan huono omatuntokin siitä, vaikken nyt pistäkään vaatekaappiani uusiksi joka kuukausi. Tunnen syyllisyyttä jopa siitäkin, että ylipäätään olen niin järjettömän pinnallinen kuluttajalammas. :D "Bää". Tiedostavien nuorien musta lammas?

No, ehkä nyt kuitenkin annan itselleni synninpäästön. Pesen itte selkäni saunassa.

Miehelle kiitos taas asukuvailusta!

Paahteista viikonloppua teille, te kaikki mahtavat lukijat! ^^

11 kommenttia :

Reta kirjoitti...

Jostain syystä tänään käväisi mielessäni, että vaikka pidänkin mustasta tyylistäsi (ja olen itsekin aika mustaan kallistuva pukeutuja) olisi joskus mukavaa vaihtelua nähdä blogissasi muutakin väriä kuin mustaa. Kirjauduin bloggeriin sisään ja huomasin että olet päivittänyt, valkoisella asukokonaisuudella! Mukava sattuma :)

Maria kirjoitti...

Menipäs sitten hyvin! :D

Anonyymi kirjoitti...

Valkoinen sopii kyllä kauniisti hopean kanssa. Valkoinen kesämekko voisi olla hieno, siinä voisi liihoitella kuin kummituksena..

Maria kirjoitti...

Joo, mä diggailen kans hopeasta erityisesti :) Kulta on vähän turhan blingbling. :D Aww, kummitusmekko! Valkoinen maksi - miksi en ole tullut ajatelleeksi tätä?! :D

Ulrika kirjoitti...

Tosi ihana! Herkkä ja särmikäs :) Itsekkin kokeilisin koko valkoista, mutta onnistun sotkemaan jo yhdenkin vaalean vaatekappaleen alta aika yksikön :/

Maria kirjoitti...

Ulrika, mulla on ihan sama pelko, sen takia kans oon pysytelly kaukana valkoisesta. :S Tummat sävyt on niin armollisia. Noh, tuonkin asun vaihdoin kotona pois siinä kohtaa, kun piti alkaa syömään. :D Että noh, ehkä tuollaiset parin euron shortsit ja topin voi pitää sillä hurjan käytännöllisellä mentaliteetilla, ettei tee juuri mitään ne päällään x)

Jose kirjoitti...

Näyttää kyllä tosi hyvältä tuo kokovalkonen sulla, piristävän erilainen! Pakko myöntää et vähän kadehdin sua kun saat näyttämään asut niin kivalta vaikka ois pelkkää mustaa/valkosta/harmaata. Itellä mukaan eksyy AINA kuitenkin myös jotain "oikeeta" väriä, vaikka yrittäis pitää mahdollisimman simppelinä. :P

Maria kirjoitti...

Hehe kiitos :) Mut onhan väripilkut kans tosi hienoja muuten neutraalisävytteisessä asussa! :) Pomppaavat hauskasti silmään.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs se Jaksosen Miihkali sen sanoikaan..?

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kesäistä! Mä ite ostelen kans usein lempparivaatteistani useamman värin talteen, sillä jos jokin on mukava päällä, niitä on oltava monta!! :)

-m-

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Loistavan kaunis setti <3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...