11.7.2011

Maria sydän Pura Lopez

Olen kuolannut Pura Lopezin kenkiä Spartoolta varmaan kuukauden päivät. Näin aleaikaan hankinnat eivät olisi aivan mahdottomia, mutta toisaalta päässäni vinkuu aina se epämiellyttävä ääni, joka muistuttaa käytännöllisyydestä tai sen puutteesta.

Alla näkyvät Belen-kengät esimerkiksi ovat aivan unelmaiset näyttävissä remmeissään, korkeissa kiilakoroissaan ja kauniisti muotoilluissa yksityiskohdissa kantapääalueella. Jos minulla olisi kirjahyllyssä tyhjää tilaa, harkitsisin sen tyhjän tilan täyttämistä upeimmilla ja epäkäytännöllisimmillä kengillä, jotka suinkin löydän! ;D Ehkä silloin tällöin riskeeraisin terveyteni ja poseeraisin blogissani kengät jalassa. :D

Image and video hosting by TinyPic

Saahan sitä tyttö haaveilla. Varsinkin, kun melkein 300 euron hinta on tipahtanut 176 euroon. Toisaalta, makuni on kyllä viime aikoina muuttunut yhä yksinkertaisempaan ja pelkistetympään suuntaan, ja itse asiassa hyvin simppelit peruskorkkarit koen tarvitsevani. Kuten vaikkapa nämä alla olevat:
Image and video hosting by TinyPic

Pura Lopezia siis nämäkin, mallin nimenä on Jocelin, ja hinta tiputettu 199 eurosta 119 euroon. Laadukkaat ja ajattomat peruskorkokengät kai kuuluvat jokaisen naisen vaatekaappiin? Minulla on vain kirppikseltä kahdella eurolla löydetyt, sitemmin jo vanhuuteensa tyystin hajonneet klopot. :D Olisin tietysti voinut tuolloin valita vähän paremmin.

Kannattaa muutenkin tsekata, mitä muuta Pura Lopezilta löytyy! Spartoon alennukset jatkuvat vieläkin, ja tällä hetkellä kaikki merkin kengät ovat kaupassa alennettuun hintaan. ;)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...