18.7.2011

Kirkkaan punainen huulipuna, osa 2

17thjuly11 5

Eilen kävin tsekkailemassa Sammonkirppistä (joka on ehkä Tampereelta suosikkini tilojensa, kokonsa ja rauhallisuutensa puolesta) tällaisessa asussa. American Apparelin korkeavyötäröiset shortsit saivat kaverikseen Henkkiksen lyhythelmaisen, kitinvärisen topin. Turhan toiveikkaana auringoon makoilemaan pääsemisestä olin heittänyt topin alle bikinien yläosan, mutta se ei nyt sitten päässyt toteuttamaan itseään. Liikaa pilviä.

Auringonpaisteen kunniaksi teki mieli vielä sipaista kirkkaanpunainen huulipuna messiin. En tosin ole vieläkään aivan tottunut sen käyttöön, ja se tuntuu aina vähän vieraalta omilla kasvoilla. Jotenkin onnistuu aina tulemaan pään sisälle niin... retro fiilis punaisen punan kanssa. Ehkä mun pitäisi siis kuitenkin totutella suoraan siihen tumman luumun väriseen huuliväriin, näin syksyä ennakoiden. ;) Sopisi myös tuohon Color Maskilla sävytettyyn, tummempaan tukkaan!

17thjuly11 1
17thjuly11 3
Toppi ja bikinien yläosa alla - H&M, shortsit - American Apparel, sandaalit -Asos, laukku - Lumi, kello - Michael Kors, ankh - British Museum
17thjuly11 6

Mutta niin, lopulta diggaan sitten kuitenkin enemmän naamastani nudehuulipunan kanssa. Jännittävästi fiiliskin on jotenkin... kypsempi sen kanssa. Punainen huulipuna saa tuntemaan oloni tosi helposti pikkutytöksi, joka lähinnä leikkii tätinsä meikeillä. Tai ehkä se onkin vain vaatteiden väreistä kiinni: kokomustassa asussa dramaattisempi vaikutelma tuntuu kotoisammalta, kuin kirkkaan punan yhdistäminen vaaleaan yläosaan.

me via photobooth 170711 1
me via photobooth 170711 2
me via photobooth 170711 4

Eniveis, levollista maanantaita, ihmiset!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...