6.7.2011

Kipling ja herkulliset laukut

Jos ette muuten ole huomanneet, niin tiedoksi nyt teille: Spartoolla on valikoimassaan myös laukkuja. Mulla meni itselläni vähän aikaa hoksata tarkastella valikoimaa. :D Aina ei pelkät kengät ole mielessä... ;) (Psst, hurjat alennukset muuten jatkuvat edelleen!)

Kipling on allekirjoittaneelle jo lapsuudesta tuttu nimi, joten huomioni kiinnittyi siihen aika lailla heti, kun sen sivuilta bongasin. Merkiltä löytyykin kaikkea hauskannäköistä, tässä pari bongaustani!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Caitlin-laukku on söpö pieni käsilaukku, joka sopii hyvin iltarientohin, muttei ole liian bling arjessakan käytettäväksi. Aitoa nahkaa päältä, puuvillavuori sisällä. Kuten kuvastakin näkyy, näpsäkästä koostaan huolimatta pieneen pussukkaan menevät arskat, lompakko, oheissälää ja puhelin - ja toivottavasti myös se lompakko. :D Hihna on pitkä ja ohut, tarvittaessa sen voi irroittaa kokonaan ja käyttää laukkua clutchina.

Olen tiedättekös kyllä aikamoisen houkuttunut juuri tästä pikkulaukusta, vaikka olenkin noin muuten ollut viimeiset vuodet suurien ja tilavien, pienen omaisuuden sisäänsä syövien laukkujen fani. En tiedä, tulisiko tällaista sitten lopulta käytettyä, mikä tietysti saa harkitsemaan tarkkaan. Toisaalta, nyt se olisi kylläkin alennuksessa Spartoolla!

Image and video hosting by TinyPic


Maggie
puolestaan on vähän suurempi ja kantokykyisempi veska. Teräksen väriset metalliyksityiskohdat ja vetoketjut tietysi vetoavat minuun, taas kerran. Tässä yksilössä on lyhyiden kantokahvojen lisäksi pitkä hihna, jolla laukun saa heitettyä pään yli rennommin kannettavaksi. Materiaali on tässäkin nahkaa ja vuori puuvillaa. Aika reippaassa alennuksessa muuten tämäkin, -45% seisoo siellä tuotesivuilla.

Image and video hosting by TinyPic

Näpsäkät reput ovat vedonneet minuun jo jonkin aikaa, en enää edes muista mistä se villitys pääni sisällä lähti, vaan eipä ole tullut reppua tähän talouteen. (Miehellä sen sijaan on kokonainen rinkka. :D) Olikin aika hauskaa bongata Kiplingin Arowana-reppu valikoimasta. Vaikka repun funktio sinänsä on kulkea kätevästi selässä ja vapauttaa kädet muulle toiminnalle, kuten vaikka maisemien kuvaamiselle, minä varmaan päätyisin roikottamaan tätäkin vain olaltani. Kätevä kun olen ihmisenä!

Arowanan materiaali on päältä nylonia ja remmit ovat nahkaa, sisus taas on puuvillaa ja polyesteriä. Alennukset pätevät.

Oletteko muuten löytäneet mitään jännää Spartoolta? :)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...