28.7.2011

Kenkäuutuuksia Spartoolla

Image and video hosting by TinyPic
Uutukaisbongauksia Spartoolta: hienostuneita ballerinoja ja huikeita korkokenkiä. Yllä olevat Pago Gilin samettiavokkaat ovat kaksiväriset: varvasosa on musta, korko harmaa ja loppu kengästä tumman viininpunainen. Päkiän alla on korokepohja pehmentämässä askelta. Värityksessä voi nähdä jo syksyn vaikutusta, mutta tummat ja murretut sävyt sopivat kyllä hämäriin kesäiltoihinkin! Lavatanssit, terassinlyhdyt ja järvestä nouseva usva...
Image and video hosting by TinyPic
Melissan Campana ZigZagit ovat kuin pitsiä, vaikka materiaali onkin muovi. Ilman luulisi ainakin näissä yksilöissä kiertävän! ;) Nämä hauskat ballerinat ovat kepeät ja raikkaat, ei hullumpi valinta hellepäiviin. Muovimateriaali noin yleensä voi olla kengässä hiostava, ellei hommaa ole erityisen fiksusti suunniteltu. Kuitenkin kun ilmavaihto on turvattu, en ole niin nuuka: kunhan kengät ovat mukavat jalassa!
Image and video hosting by TinyPic
Nämä Tamariksen ballerinat puolestaan ovat nahkaa. Niissä on varvasosan päällä sellainen hauska pikku asia, joka lähes aina pyyhkäisee jalat altani: solki. Ja iso onkin! ;) Matala korko tukee kantapään alla jalkaa, ja koristetikkaukset viimeistelevät yksityiskohdat. Tyylikkäät kengät siis moneen tilanteeseen.
Image and video hosting by TinyPic
Nämäkin jykevät korkkarit ovat Paco Gililtä. Pohja on värikkään fuksiainen, päälliosa vaalean maitosuklaan ruskea ja korko tummanharmaa. On vähän siinä ja siinä, onko kolme väriä yhteen kenkään aivan liikaa, mutta toisaalta, muutoin simppelin asun kaverina meininki ei muutu levottomaksi. Järjestystä ja johdonmukaisuutta kaipaava järjestää asuunsa samoja värejä samoissa suhteissa toisiinsa kuin kengässä, kapinalliset kääntävät asetelmat ylösalaisin ja voivat peräti ignorata kengän värityksen asussaan täysin. Molemmat vaihtoehdot ja ties mitä siltä väliltä voi saada toimimaan, olen vakuuttunut siitä.

Itsehän pukeudun edelleenkin vain mustaan, myös kenkien osalta. :D

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

2 kommenttia :

Eveliina kirjoitti...

Ihanat nuo vikat platot!

Heidi kirjoitti...

Onneksi Spartoon nettisivun kengissä hinta/laatu-suhde on kohdallaan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...