18.7.2011

Harakka tykkää hopeasta ja kelloista

treasures 5

Rakastan kaikkea kiiltävää. Olen kuin harakka. Kuten pitempään blogiani lukeneet tietänevätkin, olen erityisesti hopean ja teräksenväristen metallien ystävä, enkä ainakaan tällä hetkellä tunne suuria intohimoja kullanvärisiin asioihin, vaikka värioppien mukaan kuulemma kulta sopisi paremmin ihoni lämpimään sävyyn. Höpsänpöpsän, minähän käytän tasan sitä, mikä omaa silmää eniten miellyttää. :D

treasures 3
Linnunpääkalloriipus, kynsisormus ja rannerengas - Fashionology.nl, ankh - British Museumista, kello - Michael Kors, sileä sormus - Kalevala koru ja linnunpääkallosormus - Blue Bayer Design via Etsy
treasures 4

Olen myös oman pääni funktionalisti siihen pisteeseen asti, että kaikkien korujeni ja metalliosien tulee hyvin pitkälti olla samaa sävyperhettä, koska haluan, että kaikkea voi käyttää kaiken kanssa ristiin ja rastiin. (Samasta syystä vaatekaappiini ei juurikaan eksy kovin räikeitä värihairahduksia.) Sekoittamisesta taas en vain pidä, se on minulle ihan pakanallista touhua. ;)

Vaikka täytyy sanoa, että kullanväriset kellot ovat aika kauniita.

treasures 1

Rakastan tällä hetkellä aivan erityisesi tuota Michael Korsin jykevää rannekelloa. Olen halunnut vastaavanlaista oikeastaan jo aika pitkään, jopa jo ennen nahkarannekkeisen hankkimista. Noh, nyt on sitten kaksi kaunista, selkeästi erilaista ja erivibaista, korumaista ajannäyttäjää. Ei sillä, etteikö koko kellon funktio käyttöesineenä olisi jo aika triviaali, sillä kelläpä ei olisi näinä päivinä sitä puhelinta, josta ajan näkee vieläkin tarkemmin? Tässä kohtaa funktionalisti taisteli pitkään oman päänsä kanssa ja antoi lopulta periksi sille puolelle, joka pitää kelloja enemmän kauniina ja sosiaalista statusta viestivinä esineinä, kuin käytännöllisinä arjen työkaluina.

C360_2011-07-13 14-45-19

3 kommenttia :

sansu kirjoitti...

Mut puhelimen joutuu aina kaivamaan jostain laukunpohjilta, on paljon nopeampaa vaan vilkaista ajankulua ranteesta! Niin näppärää... ja myös hyvä selitys nätin kellon hankinnalle. ;)

Maria kirjoitti...

Kas mutta aivan totta! ;)

SalSaDesign kirjoitti...

Mulla on aikalailla sama värisävyjen ja korumetallien kanssa, en voi sietää hopea-kulta-messinki-kupari koruja sekaisin. Samanlailla karsastan pieniä,kivellisiä, kultaisia epämääräisen tyylittömiä kultasormuksia joka sormessa, pahassa tapauksessa useampi erilainen samassa sormessa, yök!

Kello on komea ja säilyttää varmasti arvonsa ajansaatossa, kuten aikansa.

Salla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...