5.7.2011

Ericssonin piraattimietteet ja punainen huulipuna

Ihan ekaksi, tsekatkaas, kuinka ruotsalainen telejätti Ericsson pitää piratismia tekijänoikeuksien väärinkäytön oireena, ei syynä ongelmiin.

Erinomaisessa artikkelissa Rene Summers, joka on Ericssonin hallitus- ja teollisuusyhteyksien johtaja, käsittelee oikeuksienhaltijoiden ja tiedostonjakajien välistä vastakkainasettelua, sen lähtökohtia ja älyttömiä seurauksia yhteiskunnassa, sekä tarjoaa vieläpä ratkaisujakin. Kyytiä saavat mm. vanhanaikaiset liiketoimintamallit, jotka jos mitkä ruokkivat piratismia.

Pääosin ihan tuttua settiä asiaan perehtyneille, mutta ehkä kun se tulee suurelta yritykseltä, joku ottaa sen enemmän tosissaan kuin yksittäisen "asioista mitään tietämättömän", "kaikki-mulle-heti-nyt-sukupolven" edustajan tai "varkaan" mitättömät blogijutut ja mielipiteet. (*sarkasmivalovaroitus*, en todellisuudessa pidä itseäni minään näistä olkiukkeleista, enkä yhtään väheksy teoksiani tai mielipiteitäni, vaan olen niistä pikemminkin hävyttömän ylpeä. :D)

Sitten päivän muihin aiheisiin!

Hurahdin sittenkin siihen kirkkaanpunaiseen huulipunaan. Kokeilin sitä viimeksi pari vuotta sitten, ja pidin kalpean ihon ja verenpunaisten huulten yhdistelmästä silloinkin, mutta jostain syystä värikkään punan käyttö sitten vain jäi, ja aloin vannomaan kauniiden nudehuulien nimeen. Ehkä kuvittelin punaisen huulipunan vanhentavan enemmän kuin haluaisin? Jännää kyllä tämä ikääntymisfobia tässä meidän asenneilmastossamme. Kaiken pitää olla sileää ja tuoretta kuin vauvanpylly. Blöh.

Joka tapauksessa, kiitos taas asukuvista miehelle. (Tämä on muuten nyt se musta versio taannoisesta kokovalkoisesta asusta.)

bridge 1
Liivi - Weekday, shortsit - H&M, toppi - Vila, kengät - Asos, kaulakoru ja rannerengas - Fashionology.nl
bridge 5
Huulilla L'Oreal: Magnetic Coral
bridge 7
bridge 4
bridge 10
bridge 3
bridge 13
bridge 6
bridge 11

Mukavaa tiistaita, ihmiset hyvät! ^^

12 kommenttia :

Jose kirjoitti...

Hyvältä näyttää asu mustanakin!

Aiheeseen liittyen tuli mieleen: minkä osaston Henkkis-toppeja käytät? Kävin yks päivä sovittamassa varmaan neljää erilaista mallia mut kaikki oli jotenkin tyhmiä, matsku liian paksua tai ohutta tai ei vaan laskeutunut nätisti päällä. Noista sun topeista erityisesti toi valkoinen näyttää just buenolta.

Maria kirjoitti...

No se valkoinen onkin ainoa, jonka olen nyt hetkeen Henkkikseltä noista perustopeista hankkinut :D Olen muuten tykännyt GT:n perustrikootopeista, ne on sopivan paksuja mulle, ja jämäköitä. :) Toi valkoinen toppi on ihan perus-Henkkaa, ja sitä näky vierestä löytyvän monissa muissakin väreissä. Ei siis Dividedin tai Loggin tai muuta, mutta siis se on kyllä tosi ohut... Mulla on alla ollut ihonväriset rintsikat, niin ei oo näkyny ne läpi. :)

Maria kirjoitti...

...Ja jos mitään apua on, niin hintaa oli siis joku 4,95 sillä topilla. :D

Anonyymi kirjoitti...

Moi, oot näköjään päätynyt Wikipediaan kuvallasi! Hymyilytti kun bongasin tuon sieltä, oot niin eri näköinen nykyään :)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Rintavy%C3%B6

Maria kirjoitti...

Joo, tota onkin mulle jo monesti linkattu :D Hehee, saan olla osa avointa tietosanakirjaa ^^ Awsome.

Anna kirjoitti...

Todella hyvännäköinen toi huulipuna!

Hanna kirjoitti...

Taa ei liity MITENKAAN tahan postauksees, mutta tormasin tommoseen mihin saki oot ehka jo tormanny ja aattelin et toi vois sua kiinnostaa
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011070514009075_ul.shtml?fb_ref=flb%3Bflb&fb_source=home_oneline

Maria kirjoitti...

Anna, kiitti! ^^

Hanna, hei tänks linkistä, toi oli tosiaan kiinnostava! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Oho! Tuo puna kyllä korostaa sun silmien väriä kauniisti! Käytä vaan useammin :)

Maria kirjoitti...

Kiitos! :) Yritän tottua sen käyttämiseen... :)

Jose kirjoitti...

Kiitos vastauksesta, täytyy ehkä käydä joku kerta tekemässä uusintakierros Henkassa. Tai sit kokeilla Ginaa, niitä en ole tainnut koskaan testatakaan. Painijaselkäiset ainakin ovat siellä niin mielettömän pitkiä et JC:n vastaavat toimii mulla paremmin, mut ehkäpä Gina nykyään tarjoaa muitakin vaihtoehtoja. :)

Mimi kirjoitti...

Oho, tyylikästä! Tuosta kuvasta, missä näkyy vain tukan lyhyt puoli, tulee ihan mieleen Annie Lennox joskus 80-luvulla! Wau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...