10.6.2011

Steve Madden, Camper ja vaniljakastike

Image and video hosting by TinyPic
Olen jännittävästi nyt kyllä näiden vaaleiden kenkien lumoissa. Yllä olevat kaunokaiset ovat Steve Maddenin Monttanat (kyllä, Monttana kahdella t-kirjaimella). Kuten kuvista näkyy, kengät ovat kauniin vaalean, vaniljakastikkeen väriset. Tämä mielleyhtymä johtuu tuskin vähiten siitä, että söin juuri kesän ensimmäiset mansikat - vaniljakastikkeen kanssa. ;) En toki kiellä, etteikö tämäkin malli olisi vallan täydellinen myös mustana.

Image and video hosting by TinyPic
Monttanoista löytyy myös muita kivoja asioita, kuten kiilakorko ja nilkan ympäri kiertävä remmi, joka pitää kengän tukevasti jalassa. Kengät ovat nahkaa sekä sisä- että ulkopuolelta, joskin itselleni tällä ei näin avonaisissa kengissä ole kamalasti väliä. Nimimerkillä sain juuri itselleni mojovat rakot läpeensä nahkaisissa ballerinoissa heti, kun jalat pikkaisen helteessä hikoilivat. :D (Ihan hyvin meni ilman sukkia epähelteillä!) Sandaaleissa, joissa ilma kiertää koko ajan, tätä ongelmaa ei ole alkuunkaan.

Image and video hosting by TinyPic
Myös nämä Camperin Rodeo Spart -gladiaattorisandaalit ovat herkullisen vaniljaisen väriset. Naistenlehdet kertovat, että gladiaattorien aika on auttamatta ohi, mutta minä sanon, että niistä on tulossa kesäkatujen klassikko, joka lähinnä päivittyy yksityiskohdiltaan. Minulle ne onnistuvat kerta toisensa jälkeen kutsumaan mielikuvia kreikkalaisista jumalattarista. Ja Russel Crowesta.

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...