18.6.2011

Spartoolla alennuksia!

Hei tyypit, olettekos huomanneet, että Spartoolla on tässä nyt menossa vielä parin päivän ajan suuret VIP-alennukset! Kannattaa tsekata, nämä alennukset ovat voimassa 21. 6. asti, ja parhaimmillaan päästään 60 prossan aleisiin.

Ale-sivuilta löytyy mm. seuraavanlaisia kaunokaisia:

Image and video hosting by TinyPic


Terävät kengänkärjet ovat palaamassa muotiin, ja nämä nilkkamittaiset buutsit demonstroivat sitä. Kun terävyys oli edellisen kerran kovassa huudossa, taisin olla korkeintaan teini-ikäinen, ja koska olin kaikesta pihalla oleva nörtti, en tullut koskaan hyödyntäneeksi kyseistä trendiä, enkä siis oikeastaan oppinut inhoamaan sitä sen taas poistuttua kuvioista. Toki terävän kärjen voi tehdä vähän vähemmän hienoksikin, mutta ylläolevat Fidjit voisin hyvinkin kuvitella jalkaani!
Image and video hosting by TinyPic

Luit oikein. Nörttikengät! En silti ihan näe, mitä erityisen nörttimäistä tässä yksinkertaisessa tyylikkyydessä on. Erilaisilla pinnoilla, sileällä ja rosoisella, leikittelevä Geek Brogue on hauska kaikessa simppeliydessään. Oivat jalkineet vähän harmaampiin kesäpäiviin?
Image and video hosting by TinyPic

Ei kesää ilman punaista, oli kyseessä sitten kesäiset mansikat tai pirteänpunaiset kesäsandaalit. Punotut remmit ovat hauska katseenvangitsija, ja paksu nilkkaremmi antaa ryhtiä. Vaikka en osaakaan itse käyttää punaista omassa repertuaarissani, voisin silti vaikka syödä nämä herkullisen väriset kengät! :D

Image and video hosting by TinyPic

Cafè Noir - Isonza

Nämäkin korkkarit löytyvät alesta. Niissä on viehättävää MC-henkeä mustan nahan tikkauksista vetoketjukoristeluihin. Platoo-pohja vaimentaa iskuja ja tekee kävelystä helpompaa, mutta kymmenen sentin koron kanssa kannattaa olla tarkkana, ellei ole harjaantunut korkeiden korkojen kanssa. :D Khuuleimmat motskaritsiksit kun eivät horju tai kompastele - ajatelkaa vaikka Sons of Anarchyn Gemmaa. ;)

Kannattaa siis tsekkailla! Joka makuun jotakin.... ;)

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

5 kommenttia :

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Kivat popot

Teuvo Noormarkusta

Anonyymi kirjoitti...

Mielelläni tutkisin Spartoon valikoimaa, mutta etusivulta ei pääse eteenpäin ennen kuin liittyy uudeksi jäseneksi (tai omaa tunnukset). Rekisteröitymiseen ei menisi kauan aikaa.. mutta periaatteessa vastustan tuollaista, että on pakko alkaa saamaan jotain mainospostia että voi edes tutustua tuotteisiin. :( Haluan tutkia valikoimaa, nettikaupan käyttöperiaatteita ym. ennen kuin näppäilen kaikki tietoni sinne.

Maria kirjoitti...

Teuvo, hauskaa että tästä oli iloa! :)

Anonyymi, aijaa, niinkö :O Mä kyllä pääsin selaamaan normituotteita rekisteröitymättä, mutta ilmeisesti toi VIP-myynti sitten tarkoittaa juuri sitä, että rekisteröityneille. :( Voi hitsi! No mutta hei, pikkulinnut lauloivat, että kunhan nuo alet loppuvat 21. päivä, toiset rysähtävät aika pian päälle... ;)

Miramekko kirjoitti...

Nuo korkokengät on kyllä niin upeat!

Maria kirjoitti...

Kiva et tykkäät! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...