6.6.2011

OPI Skull & Glossbones

opi skull and glossbones 1

Meninpä hurahtamaan uuteen kynsilakkasävyyn, pitkästä aikaa. Krääsäistäminen ja tuotteistaminen selkeästi toimii, koska OPIn Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides -elokuvaa varten tuotettu kynsilakkasetti veti heti minua, vankkumatonta merirosvo- ja Johnny Depp -fania puoleensa. Perkeleen Disney! *heristelee nyrkkiään vihaisena*

opi skull and glossbones 4

Tarkemmin ottaen ihastukseni kohteena oli aivan tietty sävy, nimeltään Skull & Glossbones, joka on tietysti hauska sanaleikki termistä "skull and crossbones", jolla puolestaan viitataan mm. tuohon tuttuun merirosvosymboliin, Jolly Rogeriin.

Itse sävy on vaalea harmaa, jossa on häivähdys vihreää, se on neutraali olematta kuitenkaan nude. Zombie-viboista tykkäilevät voivat myös ajatella saavansa tällä tavoin hieman vähemmän verenkierrolliset sormet. Minä diggaan! Nimi on myös mitä sopivin tällaiselle kamalalle pienelle piraatille. ;) Koko kevään käyttämäni Chanelin Black Pearl on sekin ollut varsin sopiva tähän PotC-teemaan.

opi skull and glossbones 3

En ole vielä täysin päättänyt, boikotoidako PotC: On Stranger Tidesia noin teatteritasolla vaiko eikö. Odotukset leffan suhteen joka tapauksessa eivät ole kovin korkealla (imho ainoa oikeasti näkemisen arvoinen PotC on se ensimmäinen, ja loput ovat vaan krääsää, joskin toki ihan semi-viihdyttävää krääsää, jotka myös hyllystäni dvd:llä löytyvät), mutta arvatenkin päädyn ennen pitkää sen eniveis näkemään. Tuleehan se sitten joskus telkkaristakin. Sillä aikaa mulle riittää tää piraatit mieleen tuova kynsilakka. ^^

opi skull and glossbones 2

Ignore muuten tuo ranneteksti, päällä taas tatuointikuumeen kourissa pyörivän (millonkapa mä en pyöris siinä) Marian suttuiset fonttikokeilut. Se on siis tussia. :D

10 kommenttia :

N kirjoitti...

Täällä toinen tatuointikuumeinen. Yhden olen jo päättänyt joskus hankkia: Elämänpuun mustana tai seepiavärityksellä keskelle yläselkää. Ranteiden ja nilkkojen koristelu houkuttelisi myös. Haluaisin vain löytää jonkun erinomaisen tatuoijan tekemään työn, että lopputulos olisi varmasti kaunis.

Maria kirjoitti...

Kuulostaa tutulta. Mä kans haluaisin satavarmasti hyvän ja taitavan tekijän, mutta kun omat jutut on aika tälläsiä tekstipainotteisia, tulee jo vähän pelko siitäkin, että "viitsiikö" ne oikeesti taitavat taiteilijat sit tehä jotain hiton tekstejä x) Mutta toi puuidea kuulostaa ihanalta, oon nähny monia tosi kauniita puuaiheisia tatuointeja, haarautuvat ja levittyvät oksat miellyttävät aina mun silmääni... :)

Anonyymi kirjoitti...

Nelonen oli mun mielestä viihdyttävämpää krääsää, kuin kakkonen ja kolmonen, vaikka täysin turhien jatko-osien kategoriaan meneekin.

Se tuntui vähemmän väkinäiseltä, kun Knightley ja Bloom ei olleet mukana.

Anna kirjoitti...

Mulla on kans toi lakka enkä oo varma onks se iha hirvee vai hieno. Vahingossa ostin kun luulin sen jostain syystä olevan vaaleampi. (tai vain nimen takia, ups)

Anonyymi kirjoitti...

Nelonen oli mun mielestä parempi ku ykkönen! Ehdottomasti kannattaa käydä kattomassa mun mielestä. :) En kyllä ekasta kamalasti enää muista mut tykkäsin tästä nelosesta paljon.

Oi toi lakka on kiva, hitsi että noi OPIt on niin isoja että ihan turhaa ostaa ku vaan joskus lakkailee. :D

Anonyymi kirjoitti...

Onpas nätti ja vähän haltiamainen tuo ylempi kuva. Silmäsi näyttävät kauniilta tuosta kulmasta ja tumma tukka korostaa vaaleaa ihoa.

Putkassa on ainakin mainiot tatuoijat. http://www.putkatattoos.com/

Maria kirjoitti...

Anonyymi, aijaa, no hitsit, sithän mun pitää vakavasti harkita tätä uudelleen :D

Anna, jos vahinko on jo tapahtunut, kannattaa kelata sitä hienona. ;)

Anonyymi, oho, se on jo paljon sanottu mun mielestä! :D Katsotaan, katsotaan... Ja joo, noi OPIn lakat on tosiaan aika isoja... Saankohan koskaan käytettyä tätäkään loppuun :D

Anonyyi, aww kiitos :) Ja kiitos vinkistä! Oon kuullutkin Putkasta hyviä asioita. Olen myös Takomon sivuilta katsellut tyyppien portfolioita, sekin on vaikuttanut ihan hyvältä, mutta en tiedä sitten miten käytännössä siellä sujuu asiat... :P

Anna kirjoitti...

Niille jotka tuskailee kokoa: toi on myös yks tän sarjan minikokoelman lakoista. Se on sopivamman kokonen. Itse päätin nyt, että tää on hieno.

HeidiB kirjoitti...

Olen tuota itsekin katsellut, mutta yritän vastustaa kiusausta. Kynsilakkoja kun on muutenkin jo ihan tarpeeksi ;) Ja tauointikuumeen kourissa ollaan täälläkin. Pari vuotta on ollut suunnitteilla half-sleeve tyyppinen hommeli, mutta ihan vielä en ole saanut hommaa pakettiin. Ehkä se toteutuu tässä seuraavan kymmenen vuoden sisällä tai sitten ei.

Maria kirjoitti...

Mulla syntyi myös taaskin uusi kynsilakkakuume. x) OPIlla on ollut parin vuoden takaisessa Espanja-kokoelmassaan ihanan tummanvihreä, lähes täysin musta lakka, "Here today... Aragon tomorrow". Melkein-mustat on aina ihan rok, ja vihreä... En olekaan tullut ajatelleeksi vihreitä lakkoja ennen Black Pearlia. :D

P.s. Polish Policella kuvia Chanelin syksyn uutukaisista!!!
http://www.polishpolice.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...