9.6.2011

Mac Viva Glam: Gaga 2

mac lady gaga lipstick 5

Lontoon reissun päätteeksi pikashoppailin Stanstedtin lentokentällä. Tarkoitukseni oli ostaa täydennystä meikkiarsenaaliini, nimittäin vakkarihuulipunani Macilta sävyssä Creme d´Nude oli vetelemässä viimeisiään. Kuinka ollakaan, juuri se sävy oli valikoimasta loppu, mutta myyjä oli heti kärppänä tarjoamassa vaihtoehtoa. Hän näytti minulle Viva Glam -kokoelman Gaga 2 -punan ja vakuutti, että se on käytännössä vastaava sävy. Vakuutuin, maksoin, kiitin ja hilpaisin kohti lähtöportteja. Hintaa taisi olla 11 puntaa, eli pikkaisen päälle 12 euroa.

Kuten nimestäkin voi päätellä, kyseinen sävy on Lady Gagan kanssa yhteistyössä Viva Glam -kokoelmaa varten tehty, ja se on jo toinen sarjassaan. Kaikista Viva Glam -kokoelman huulipunista ja huulikiilloista rahat menevät HIV- ja Aids-potilaiden auttamiseen, joten pointsit siitä. Harmillisesti vain tämäkin sävy VG-kokoelmasta on Limited Edition, joten se on saatavilla vain rajoitetun ajan, tässä tapauksessa vuoden ilmestymispäivästään (joka oli tässä joskus keväällä).

mac lady gaga lipstick 1
mac lady gaga lipstick 2

Nyt kun olen käyttäny Gaga 2:sta tässä muutaman viikon, olen rakastunut. Kuten Heidinkin swatcheista hyvin nähdään, sävy ei ole täysin identtinen vanhoihin suosikkeihini, Gaga 2 nimittäin on selkeästi ruskeampi, ja omasta mielestäni peittävämpi, kuin Creme d´Nude, muttei läheskään yhtä kuiva kuin Myth. Gaga 2 levittyy hyvin, tuntuu kevyeltä ja kosteuttavalta ja peittävyys on kyllä ihan huippuluokkaa. Pysyvyys oman havainton mukaan sitä normaalia huulipunasettiä, kenties himppasen parempi. En halua enää mitään muuta huulipunaa käyttääkään! Pitääkö tätä nyt alkaa hamstrata...

Niin paljon kuin muuten tällä hetkellä fanitankin tummaa silmämeikkiä ja nudehuulia, tunnustan, että pitkästä aikaa on alkanut taas kiinnostaa kirkkaan punaiset huulet. Pitänee vain hokea itselleen, ettei siitä seuraa kuin sotkua. :D Toisaalta: kokomusta asu, kevyt silmämeikki ja kirkuva punainen huulilla. Lisää vain arskat.

vivaglam_gaga2
mac lady gaga lipstick 3

2 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Hyvin sopii Gaga kakkonen myös sulle :) Mullahan tuota on yhden korkatun lisäksi jo yksi jemmassa..

Maria kirjoitti...

Kiitti, mä oon ihan rakastunut kyllä siihen itse. :) Däämdäämdääm, pitää se varmaan kans jemmata varastoputeli. Mac-jumalat, tehkää tästä vakkari, JOOKO!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...