30.6.2011

Lisää kenkäalennuksia!

Spartoossa ovat VIP-alennukset vaihtuneet lisäaleisiin! -60 prosenttia huidellaan. Muistutettakoot myös, että Spartoolla on ilmainen kuljetus ja palautus, mikä mun mielestä kyllä pitäisi olla joka putiikilla käytössä. ;)

Tässä vähän mainosta siitä, mitä kaikkea alennusmyynnistä löytyykään, sekä omia suosikkejani.

Image and video hosting by TinyPic



Alesta löytyy mm. vino pino Converseja! Löytyy kangasta, löytyy nahkaa, on korkeaa vartta ja lyhyttä vartta, mustaa, värikästä ja valkoista, paksupohjaista ja kevytpohjaista, on Batman-kuvitusta ja Jimi Hendrixiä. Tiedän, että siellä lukijoissa lurkkii muutamia tennarifaneja, joten tsekatkaas ihmeessä. ;) Valinnanvaraa nyt ainakin löytyy!

Image and video hosting by TinyPic



Myös Vagabondeja löytyy nyt alennuksesta, niin kesäisiä sandaaleja kuin syksyisempiä saappaitakin. Vähän toivoisin, että Spartoolla olisi laajempi valikoima tämän merkin kenkiä, mutta mä nyt olenkin ihan puolueellinen. :D Joka tapauksessa, yllä olevat Amalfit ovat hauskasti armeijanvihreät - vaikka en nyt suoranaisesti sitten lopulta hurahtanutkaan armeija-trendiin, tykkään ihailla murrettuja, tummanvihreitä sävyjä muilla ihmisillä.

Image and video hosting by TinyPic



Nämäkin kengät arvatenkin puhuttelevat monia: Dr Martensit ovat useiden suosikkeja, minun itseni ei niinkään. Nyörit, maiharius ja korkeat varret kyllä vetoavat, mutta ruskea, paksu ja liukkaaksikin moitittu pohja tai kirkkaana loistavat tikkaukset eivät niinkään. Ymmärrän estetiikan, mutten allekirjoita sitä. Mutta niille, jotka kuulevat näiden kenkien kaihoisan kutsun, suosittelen kyllä vilkaisemaan Spartoon alennusvalikoimaa!

Omalla vastuulla sitten, aleshoppailu voi olla turmiollista... Itsehän olen vielä toistaiseksi onnistunut välttämään kaikki houkutukset. :D Järki päässä, mutta ovathan ne kengät nyt ah-niin-ihania!

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

Kuvat: Spartoo

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...