21.6.2011

Lasikissa

Kissa, joka juo vesilasista.

Myös Saara osaa tämän, joskin lähinnä yön pimeinä tunteina, mikäli joku on asettanut yöpöydälle vesilasin. Muihin Saaran yöaktiviteetteihin, erityisesti siinä kohtaa, kun alkaa olla aika heräillä (ainakin Saaran vatsan mielestä), plikka saattaa alkaa tassullaan koitella nukkuvan naamaa. Kerran on kuulemma jopa tullut naamalle seisomaan. x)

8 kommenttia :

Millie kirjoitti...

Meidän pikkukisu tekee kans samaa. Neiti vain yhdistää siihen tassun uittamisen lasissa ennen juomista. Tassua uitetaan myös vesikupissa, lätäköissä tai saderännin suulla. Neiti myös kuolaa ja tykkää nukkua peiton alla.

Kissat <3

Sanna kirjoitti...

Ihanasti ottaa toi kissa sellasen kunnon halausotteen tuosta lasista (:
mutta mitä meiän kissaan tulee niin se juo suoraan hanasta vettä ja tulee joka ikinen yö nukkumaan pään, kaulan tai niskan päälle =DD

Maria kirjoitti...

Millie, hihi, aikamoista :D Saara tassuilee vain naamojen ja ruokansa kanssa x) Mutta enpä ole ennen kuullut kissasta, joka kuolaa! :D Aww!

Sanna, joo, se on ihan paras osa tota videoo :D Hahaa, mä voisin ehkä unissani ahistua, jos sellainen karvainen mätkylä ilmestyisi yön aikana siihen kaulan päälle tuhisemaan :D

Jenniemi kirjoitti...

Kuolaaminen ei aina oo aaaaaw. Meidän toinen kissa kuolaa pahoinvointiaan, esim. ajomatkalla. Se on aika hurjan näköistä.

Mutta tietty "kuolaamiseks" voi kuvitella senkin, että toinen meidän kissoista on kova puskemaan ja pussailemaan kaikkia ihmisiä ja samalla sit suunpielistä erittyy tosi(!) paljon feromoneja (?). Vissiin merkkaa ihmisiä omakseen tms. Mut naama on aina ihan julmetun märkä :D Omituinen.

Maria kirjoitti...

Voi että, en tullut ajatelleeksikaan, että se voi olla myös kurjasta olosta kuolaamista :( Noh, minä krapulassa... ;o

Kissat = hupsuus :D

Millie kirjoitti...

Ei meidän kiisu ainakaan pahaa oloansa kuolaa, päinvastoin. Mitä tyytyväisempi katti, sitä enemmän kuolaa :D

Emzi kirjoitti...

Aww ihana!

Maria kirjoitti...

Se on ylisöpis ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...