14.6.2011

Ia, ia, Cthulhu fhtagn

faces and creatures 12

Tässä vielä eräs kaveri, joka tuli messiin toukokuiselta Lontoon reissulta. Sehän on tuttu kauhujenklassikkojen hirmu, H. P. Lovecraftin mestarillisista kauhunovelleista ja kaanoneista tuttu Cthulhu, joka tulee uniisi... Olen lukenut viime aikoina aina ehtiessäni Lovecraftia Androidistani - aivan loistavaa, että tämän kaverin tuotokset ovat jo ehtineet vapautua tekijänoikeuksista ja siirtyä public domainiin. Puhelimessani onkin varmaan lähes kaikki digitaalisessa muodossa löytyvät Lovecraftin novellit. Hyvää iltasatumatskua sängyssä pimeässä luettavaksi...

Siivekäs pehmo tarttui mukaan, kun tyttöjen kanssa epähuomiossa tulimme kävelleeksi Forbidden Planetin ohi, ja oli siellä käytävä, taas. Vihreä lonkerolentäjä valloitti välittömästi. Viime kerrallahan mukaan tarttui Totoro.

faces and creatures 16
faces and creatures 17

Pusu Totolle. Se nukkuu aina mun kainalossa silloin, kun mies on työmatkoilla. Sen viiksetkin ovat ihan taittuneet kiihkeässä halailussani.

faces and creatures 6

Ja siis kattokaa nyt vielä tämä kolmas, kaikista vanhin örvelö, ja tämä jos mikä se vasta onkin kamalan hirmuinen petoeläin, jota sietää pelätä. Kuka tunnistaa!?

faces and creatures 20
faces and creatures 22
Jos mä olisin tappajapupu, missä vaanisin uhriani?
faces and creatures 21
Oh, right.

Vain murlocci puuttuu näistä kuvista.

Löytyykö jokin näistä suloisista krääsäpehmoista sinun nurkistasi?

10 kommenttia :

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

Forbidden Planet on pakollinen vierailupaikka Lontoossa. Tosin hämmästelin sitä, että muinainen Tampereella ollut Kukunor oli lähes samalla tasolla varustelutasonsa kanssa. Levätköön Kukunor rauhassa.

Maria kirjoitti...

Se on kyllä Tampereen menetys se. :<

Enni kirjoitti...

Haha ihania :D

kirsi kirjoitti...

Aww, sehän on Killer Rabbit with Big Pointy Teeth! Kunpa olisin kuullut tuosta Forbidden Planetin liikkeestä kuukausi sitten niin olisi itsekin tullut käytyä, ei olisi ollut kaukana muista Lontoon kohteista.

Maija kirjoitti...

Oi, Caerbannog!! <3

Ihana tuo teidän yhteinen irvistyskuvanne! Teissä taitaakin olla yllättävän paljon yhteistä, säkin olet pieni ja söpö, mutta tarvittaessa löytyy ne hampaatkin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Tampereella näitä pehmoleluja saa myös Fantasiapeleistä.
Kukunor oli kyllä hieno kauppa!

SalSaDesign kirjoitti...

Mahtava toi killeripupu, en ole koskaan moista nähnyt mutta tykästyin heti ensi näkemältä!

Salla

Anna kirjoitti...

Vaihtoehtoista käyttöä tolle samalle pehmolle: http://ihanatnortit.blogspot.com/2010/03/sonya-suuri-muinainen.html

Narniera kirjoitti...

haha. Itselläni oli joskus murlocci, kunnes lahjoitin sen enemmän wowia pelaavalle kaverilleni. Sinne tielle jäi :D Kissani tykkäsi yrittää nirhiä pehmoa kovasti!

Maria kirjoitti...

Ihan kyl rokkaa nää, ja Sonya! ^^ Siinäpä vasta päähine ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...