29.6.2011

Gareth Pugh AW11

Image and video hosting by TinyPic

Tällä hetkellä minua inspiroi Gareth Pughin syksyn 2011 mallisto. Paitsi että se on musta, siinä on myös juuri sellaisia scifisteleviä vaikutelmia ja yksityiskohtia, jotka synkkyydessään vetoavat minuun. Huomaan muutenkin kiinnostuvani niistä mallistoista, joissa synkistellään tai herkistellään tummissa sävyissä, enkä niinkään pitäydy uskollisena yksille ja samoille suunnittelijoille. Toisaalta, tietyillä nimillä tuntuu useimmiten olevan samanhenkisiä mallistoja.

Siinä on runsasta yksinkertaisuutta hulmuavien helmojen ja villien linjojen muodossa, kiiltäviä pintoja matan vierellä, pitkiä takkeja, viittamaisia takaliehukkeita ja ryhdikkyys, joka kohtaa kurittoman epäsymmetrisyyden. Erityisesti miesten takit voisivat olla Star Trek -vibaisia, sotilaallisen asiallisia virkapukuja.

Ah, ihanaa!

Image and video hosting by TinyPic


Kuvat: Style.com

4 kommenttia :

Ulrika kirjoitti...

Tykkään kanssa <3 Nuo naisten takkien olkalinjat on ihan täydelliset!

Maria kirjoitti...

Ne on superhyperihanat ^^

Topi kirjoitti...

Wau! Tykkään ihan helvetisti tuosta miesten nahkaisesta takista!

Mahtaako se tulla Suomeen ollenkaan ja mitäköhän maksaa?

Maria kirjoitti...

Ei varmastikaan, että ulkomailta joutuu sitten tilaamaan tai matkustamaan. Ainakin Luisaviaroma.com myy Pughin miestenmallistoa.

Hinnat on tosi kovat, puhutaan sadoista euroista ja jopa tuhansista joissakin tapauksissa. En tiedä sitten mitä maksaisi Suomessa esimerkiksi teettää tuon mallin mukainen nahkatakki! Kuulemma Turkissa ja pohjoisen Afrikan turistimaissa sitten taas on edullista nahkaräätälöintiä :D Että jos etelänreissua suunnittelee... x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...