4.6.2011

Ei jätetä kissakaveria!

Muistetaanpa sitten taas tänäkin vuonna, että KISSAKAVERIA EI JÄTETÄ! Jos otat kesän korvilla kissan tai muun lemmikin, katsokin, ettei kaveri joudu pihalle talven tullen. Lemmikin ottamisen ei pitäisi olla kevytkenkäistä tai hetken mielijohteesta tapahtuvaa, kyse on kuitenkin elävästä, tuntevasta olennosta. Kannattaa myös muistaa, että esimerkiksi kissataloissa on paljon kodittomia ressukoita, jotka vain odottavat päästä hyvään ja rakastavaan kotiin...

Kissakaveria ei jätetä on Whiskasin jokavuotinen kampanja, jolla kerätään rahaa Suomen Eläinsuojeluyhdistykselle eli SEY:lle, joka taas jakaa kerätyt varat paikallisyhdistyksilleen, eli niille, jotka etsivät hylätyille kissoille uusia koteja. Rahoja käytetään kissojen hoitamiseen, eli mm. madotukseen, leikkauksiin, rokotuksiin ja tunnusmerkintöihin mikrosiruilla.

Kampanjaan voit osallistua Kissakaveri-sivuilla, mm. ostamalla tällaisen hienon Kiss kis-kassin, jollainen minultakin löytyy. :) Lahjoituksia voi tehdä myös kohdistamalla rahansa juuri haluamaansa asiaan, voi esimerkiksi lahjoittaa kissalle eläinlääkärikäynnin.
Löytyy myös kissakaveri! ;) Ei ole oma, mutta kaveri kuitenkin! Saara on kyllä helposti kaikkien kaveri, jos vain tarjolla on rapsutuksia ja hyvää moussea.

Saara Spring 2011

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...