3.6.2011

Buffalo Sucry

Image and video hosting by TinyPic
Kun on puhe ollut nudekorkkareista, miksei sitten puhuttaisi myös nudeballerinoista. Varsinkin, kun nämä yllä näkyvät yksilöt ovat vieläpä niin kerta kaikkisen herkulliset!

Buffalon Sucry-ballerinat ovat nahkaa sisältä ja ulkoa, pohja on kumia matalaa korkoa myöten. Erityisen kaunis on tuo vaalean nahan pinta, joka suorastaan elää värivivahteineen. Mieleeni tulevat hiekka, autiomaat ja dyynit, ja niistä puolestaan mieleeni pulppuavat väistämättä mielikuvat Frank Herbertin Dyyni-saagasta, josta olen blogissanikin kirjoittanut. (Kenties tuo samainen assosisaatio osaltaan selittääkin tätä jokakeväistä hurahteluani vaaleisiin beigen sävyihin.) Kuvittelen, että Lady Jessica olisi voinut käyttää tämäntapaisia jalkineita palatsissaan, ollessaan vielä rakastamansa herttua Leton rinnalla Arrakiksessa.
Image and video hosting by TinyPic

Maa kutsuu Mariaa. Näissä kengissä kaunista on myös nahkainen punos kengän päällä. Olen nyt aivan tunnelmointini pauloissa, mutta minulle tulevat mieleen koripunokset, mikä sekin sopii mielikuvieni maisemiin. Joka tapauksessa, sanomattakin on siis selvää, että yksityiskohtana tämä vetoaa minuun kyllä kovasti. Onhan se toki myös vaihtelua ballerinoissa tyypillisille ruseteille ja kukkavirityksille.

Olen mieltynyt myös siihen, että ballerinoissa, kuten oikeastaan myös sandaaleissa, on nimenomaan kuminen pohja ja korko tietysti sitä samaa materiaalia. Olen parit kengät onnistunut kuluttamaan käytössä niin huolellisesti, että muoviset korot ovat menneet rikki ja halkeilleet, ja tunnustan, että eräistä ballerinoista on jäänyt alkujaankin heppoisat kantalaput uusimatta ja täysin vaille huomiota. Paksumpi, umpinainen kumikorko ei myöskään aiheuta noloja liukastumisia, joita seuraa siitä, että se muovinen plätyskä on kannan alta hioutunut pyöreäksi, eikä enää pidäkään asfaltilla. Terveisin pari tahatonta spagaatia kotipihassakin koomisesti vetänyt.

Buffalon Sucry-kengät löydät Spartoo-nettikaupasta.

Kuvat: Spartoo.fi
Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

1 kommenttia :

Hanna kirjoitti...

Nää on ihan niinku gladiaattorisandaalit ballerinoiksi naamioituneina :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...