9.5.2011

Yhteistyöuutisia ja Vagabondin herraisat kengät

Ihmiset hei, mulla on jänniä uutisia! Olen aloittanut yhteistyön kenkäkauppa Spartoon kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että blogissa tulee näkymään silloin tällöin kenkäesittelyjä Spartoon valikomasta, joten tiedätte sitten, mistä on kyse. :) Käytän myös postauksissa tagia "Spartoo".

Spartoo on Ranskassa vuonna 2006 perustettu yritys, joka myy nettikaupassaan yli 150 eri kenkämerkkiä. Toimitus ja palautus on ilmaista, ja Spartoo toimii ympäri Eurooppaa. Valikoimasta löytyy mm. suosikkini Vagabond, sekä lisäksi mm. Esprit, Bronx, Vans, Nine West, NafNaf, Clarks, Diesel, Adidas, Dr Martens... Moneen makuun kenkiä siis!

Hauskaa oli myös se, mistä tämän perustaneet tyypit olivat keksineet nimen kaupalleen:
"Nettisivusto saa nimensä nahkaisista remmisandaaleista ("spartiates" ranskaksi) ja antiikin Kreikan mahtavasta Spartan kaupunkivaltiosta. Nokkelat kaverukset lisäsivät nimeen kaksi « O »-kirjainta kunnianosoitukseksi Internetin suurimmille onnistujille: gOOgle, yahOO, kelkOO... "

Oma suosikkibongaukseni näin heti alkuun on Vagabondin herrainkengät, jotka sopivat mainiosti lämpenevään kevääseen ja toisaalta myös niihin kesän viileimpiin päiviin. Syksyllä sellaiset ovat mainiot, kun ei enää voi juoksennella sandaaleissa, mutta vielä ei toisaalta tee mieli kaivaa talvimonojakaan esiin. Hyi, en kyllä puhu vielä syksystä mitään, nyt on toukokuu!
Image and video hosting by TinyPic
Kuva: Spartoo

Nämä herkulliset kengät ovat myös hieman poikamaisemmat kuin söpöt ballerinat, ja pysyvät toisaalta paremmin myös jalassa. Olen muutenkin vuosittain painiskellut enemmän tai vähemmän sen seikan kanssa, että koko kesää ei aina gladiaattoreilla tai muilla virityksillä pärjää, ja varsinkin käveleskelyyn sitä tarvitsisi myös muita kenkiä kuin kesäisiä ja korollisia avokkaita, joiden kanssa varpaat ja kantapäät ovat aina vähän koetuksella. Aiemmin hankkimani Vagabondin ballerinat ovat yksi ratkaisu tähän, mutta myös herrainkengät voisivat olla toinen vaihtoehto.

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on nuo kengät! Ovat unelmamukavat kävellä. Ainoana miinuksena nahka on ehkä melkeinpä liiankin pehmoista ja naarmuuntuu helposti pohjan läheltä. Ei kivien potkiskelijoille...

Juliet kirjoitti...

Nuo näyttää tosi hyvältä!

Juliet xxx

MouMou kirjoitti...

Ihan törkeän hyvä yhteistyö!<3 Onnittelut.:)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, voin kuvitella et ovat mukavat. :) Harmin paikka, jos naarmuuntuvat helposti...

Juliet, nii mustakin! :D

MouMou, tänks! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...