31.5.2011

Toukokuun viimeinen

Toukokuun viimeisenä päivänä lämmin keli yllätti kyllä tämän likan aivan täysin. Kun ensin sataa ja mittari käy melkein nollassa, sitä ei millään suostu uskomaan, että seuraavana päivänä ihan oikeasti on kuuma. Niinpä olin liikenteessä suorastaan ylipukeutuneena, varsinkin bussissa läkähtyminen oli lähellä.

Päällä oli Weekdayn ohut ja säkkimäinen, epäsymmetrisella helmalla varustettu tunika ja saman merkin, yhäkin epäsymmetrinen neuletakintapainen. Ohuita siis molemmat, mutta yhdessä silti liikaa. :D Toisaalta juuri näin haluan käyttää kaikkea hiekan ja kitin väristä - mustan kaverina, mieluusti takin, neuleen tai liivin alla. Vähän kuin tehostevärinä.

Kiitos miehelle asukuvista.

last day of may 2011 2
Liehukkeet - Weekday, leggingsit - H&M, laukku - Lumi, ballerinat - Wonders, kaularengas - Camden, rannerengas - Fashionology.nl, kello - Calvin Klein, kynsissä Chanelin Black Pearl
last day of may 2011 4
last day of may 2011 5
last day of may 2011 7
last day of may 2011 6
last day of may 2011 9
last day of may 2011 8
Hervanta on siisti ja kaunis. Ken muuta höpäjää, höpäjää.
last day of may 2011 1

Aurinkoista alkavaa kesäkuuta! ^^

5 kommenttia :

Jonna kirjoitti...

Ooh, ihana asu! Hullun makee kynsilakka myös!

kirsi kirjoitti...

Mainio asu, mutta voin vain kuvitella miten paahtava auringonpaiste on tarttunut mustaan neuleeseen kuin takiainen. Toivottavasti et paistunut pahasti!

Maria kirjoitti...

Kiitos teille molemmille :)

Kirsi, ei se niinkään se musta väri, kuin se, että niitä vaatteita oli se pari kerrosta. ;P Terveisin kesäisinkin mustissa kunnostautunut :D

kirsi kirjoitti...

Mustaan kyllä täälläkin pukeudutaan, kesälläkin, fiksua tai ei. Tai sitten collegekankaiseen paksuun ja pitkään tunikaan ilman aluskerroksia, jotka jättäisivät mahdollisuuden riisua collegepaita hien valuessa pitkin ohimoita, nimim. eilen pelkät rintsikat päällä kaupungilla kirmailua harkinnut.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat ballerinat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...