2.5.2011

Sulkaunelmia

Olen Black Swan -leffasta lähtien halunnut jotakin sulkaista asusteeksi. Koska en nyt ehkä halua aitoja haituvia tuhottavakseni, niin kaunista ja herkkää (ja symbolista) sellainen olisikin, huomioni on suuntautunut lähinnä koruihin.

Kaikista täydellisin sulkariipus, johon olen törmännyt, on ollut kanadalaisen Harakirin Chilam-riipus hopeasta. Yksityiskohdat ovat kiehtovia, linjat sulavia ja ylipäätään koko riipuksen fiilis aavistuksen rosoinen - ei liian täydellinen. En kuitenkaan ole juuri tällä hetkellä maksamassa korusta 215 euroa, vaikka se osaisi lentää.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kuvat: Not Just a Label

Etsintä suuntautui seuraavaksi Etsyn puolelle. Sieltä usein löytää aivan mahtavia suunnittelijoita, joiden hinnat ovat myös usein matalampia, kuin astetta brändätympien ja enemmän markkinoitujen suunnittelijoiden ja merkkien hinnat. Odotetusti myös erilaisia sulkariipuksia löytyi kasoittain. Suosikikseni nousi israelilaisen Gazelle Jewelry Designin Ladyhawk-riipus ja sen 42 euron hinta.

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: Gazelle Jewelry Design

Asiat mutkistuivat, kun bongasin hollantilaisen Fashionologyn sivuilta uuden, hopeisen höyhensormuksen, joka sekin on viehättävä ja herkkä! Hintakin on oikeansuuntainen: 30 euroa. Kyllä nyt ihmistä kiusataan ja sekoitetaan sen päätä.

Image and video hosting by TinyPic
En kuitenkaan ehtinyt tehdä päätöstäni, kun jo Monkista löytyi kaunis rihkamaversio, joka tyydyttää nyt sulkakaipuutani.

new things 3

Kuusi euroa saa nyt selvittää minulle, onko sulkarakkaus kestävää ja panostanko siis vielä jonkun käsityöläisen vähän arvokkaampaan, hopeiseen koruun. Minullahan on kyllä vielä syntymäpäiväoptio mieheltä käyttämättä ("Voin lahjoittaa sinulle jotain kivaa sitten, kun löydät vaikka netistä jotain kivaa!" ;)). Aina tietysti voisi myös väistää koko korukysymyksen ja tatuoida sen sulan vaikka niskaansa.

Mikä nousee teidän suosikiksenne?

5 kommenttia :

Heleä kirjoitti...

Toi eka oli kyllä paras :)

Maria kirjoitti...

Se on kyl aika kingi ;)

juskan kirjoitti...

Oh noes.. oon suunnitellu jo kohta kaks vuotta tatuoivani sulan niskaan..

Mutta noissa koruissa kyllä houkuttelevuus laskee hinnan mukana. Ihanin tietenkin ensimmäinen. Sormus on kyllä myös aika kaunis.

Elizabeth kirjoitti...

Rakastuin tuohon sormukseen ^^ Oon myös pitemmän aikaa haaveillut sulista, pannoistani niitä jo muutama löytyy mutta joku hopeenen/kultaanen koru ois myös toivelistallani.

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihan vinkkinä, et Glitterissä oli ainakin vielä joku hetki sitten melkein tollasia sulkasormuksia :) Terv. onnellinen omistaja <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...