4.5.2011

Ratsuhousut ja EU:n laajuinen nettisensuuri

Tässäpä eilisen asuni. Päällä ovat American Apparelin wannabe-ratsastushousut (edelleen niin mukavat, että niitä haluaisi käyttää päivästä toiseen) ja Weekdaysta löydetty, helmastaan epäsymmetrinen ja kaiken lisäksi vielä housuihin lyhyen helman puolelta tungettu teeppari. Siinä hauskaa ovat myös hieman normaalia pitemmät, kapeat hihat sekä kaunis pääntie, joka välillä vilauttelee aavistuksen solisluita. Menossa mukana myös uusi Monkin höyhenriipus.

skin 1
Housut - American Apparel Riding pant, paita - Weekday, kengät - Vagabond, riipukset - British Museum ja Monki, kello - Calvin Klein, rannerengas - Fashionology
skin 4
skin 2
skin 7
skin 6

EU:hun on suunnitteilla laaja nettisensuurijärjestelmä. Onhan tätä jo odotettukin! Kaikki tämä taas kerran turvallisuuden nimissä, kuis muutenkaan. Milloinkahan alkaa ihmisiä laajalti kiinnostaa? Ei sillä, että netin suodattaminen ja sensuroiminen mitenkään tehokasta tai hyödyllistä olisi. Mitä nyt laitetaan iso kasa rahaa järjestelmiin, jotka eivät toimi, mutta jotka polkevat taas lisää ja lisää niitä perustavanlaatuisia kansalaisoikeuksia. Kauhistellaan kyllä Kiinaa ja sen nettisensuuria, täällä Euroopassa en varsinaisesti pidättäisi henkeäni.

Ja ketä tämä kiinnostaa? "Minulla ei ole mitään sanottavaa, joten ei haittaa", kuten suunnilleen eräs blogini kommentoija kerran näistä asioista kirjoitettuani totesi. Voisikin ryhtyä toteuttamaan tilastoja tämän epätoivoisen todellisuuden kestämiseksi: meitä kiinnostuneita ei vaan tällä hetkellä ole tarpeeksi. Useimmat haluavat mieluummin turvallisuutta ja mukavuuksia, edes näennäisesti, kuin vapautta.

Vaan onneksi puolentoista viikon päästä pääsee reissuun! o/ Siitä sitten lisää tuonnempana :P
Keskiviikot hei!

8 kommenttia :

Mr.Curwen kirjoitti...

Ihmisillä on sellainen hallinto kuin he ansaitsevat.

Discussion; dead.

Anna kirjoitti...

Uijui mikä asu! Tykkään myös sun hiuksista :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitut on.
En minä tuollaista ansaitse.

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän kokoa American Apparellin housuista suosittelisit? Tampereella tuskin mikään liike niitä myy... Jenkeistä tilaaminen on aina vähän niin & näin (yleensä tilaan liian isoja kokoja, hih).

Maria kirjoitti...

Riippuu aika pitkälti siitä mitä kokoa olet :P Mulla on S. Noi venyy aika hyvin. AA:n sivuilla on arvosteluissa paljon käyttäjäkokemuksia ja kokosuosituksia!

Suomes ei oikeen oo AA:n jälleenmyyjiä. :( Ruotsissa sitten ois ihan omia liikkeitä peräti...

Stazzy kirjoitti...

Turkissa on julkaistu 138 domain-nimissä kiellettyn sanan lista...

Kiellettyjen sanojen joukossa on mm. sana "kielletty".

Homma toimii O_o

http://tinyurl.com/3gbks2q

Stazzy kirjoitti...

Ainiin, sekin piti todeta, että sun postaukset päivittyy readeriin usein yli vuorokauden myöhässä (kuten tämä nyt aamulla 6. päivä.) Liekö joku feedburner-ongelma.

Maria kirjoitti...

Joo, en tiedä missä vika, ei taida olla mitään mille täällä pääs vois tehä oikeen mitään :P Ei oo muutoksia tehty koodiin eikä mitään. Kiusallista toki. :(

Ja geegee vaan Turkille. O_O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...