18.5.2011

Maksi vs. midi

Tässä eräs asuni, joka ei vielä ehtinyt blogiin asti. Pitkät helmat kutsuvat taas, kun maa on kuiva. Hellekeleillä helmat ovat vilpoiset, mutta suojelevat silti jalkoja paahteelta. Pidän siitä, miten ohut kangas laskeutuu ja liikkuu kävellessä, miten se aavistuksenomaisesti myötäilee jalkojen muotoa juuri oikeilla tavoilla.

Mykonos-sandaalit ja rannekorut viittaavat antiikkiin, kenties myös Kleopatraan, ja kaikenlaisiin ikiaikaisiin fiiliksiin. Yläosan minimalismi ja epäsymmetrinen leikkaus tuo vibat tähän päivään.

dark hem 4
Paita - Weekday, hame ja rannekorut - H&M, sandaalit - Vagabond Mykonos, riipus - Fashionology.nl
dark hem 6

Kokeilin myös piruuttani nyt valloilla jylläävä midihelmatrendiä, ja täytyy sanoa, että en kyllä löytänyt ainakaan tästä toteutuksesta mitään minua kutsuvaa. Kyllä minä nyt tohdin julistaa täyspitkän helman enemmän omaksi jutukseni, niin kätevää kuin onkin se, että reippaasti lyhyempään helmaan on mahdotonta kompastua. Jos kaipaan sellaista, kaapissa ovat edelleen ne minimittaiset tunikat ja mekot, joista en luovu, vaikka tyylipoliisit sanoisivat mitä. ;)

dark hem 5
dark hem 1
dark hem 3

Tämäkin oli reissun poissaoloa varten ajastettu postaus. Palataan asiaan launtaina!

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Toi midi-mitta näyttää jotenki...hassulta. Mut maksi sopii sulla tositosi hyvin!

Kati kirjoitti...

Ei liity tähän asiaan ja pahoittelen jos tämä katsotaan röyhkeäksi mainostamiseksi, mutta vinkkaan vain että nyt olisi saatavana Urban Decayn Naked-paletti
http://www.huuto.net/kohteet/urban-decay-naked-palette/177964191

Ulrika kirjoitti...

Rupee itsekkin tekemään mieli maksihametta, kun näyttää näissä kuvissa niin kivan rennolta. Ei midikään minusta huono ole, mutta ehkä sinulle sopisi keskimittaisista hameista paremmin sellainen juuri polven alla loppuva malli, joka ei ikään kuin katkaise pohjetta.

ps. Blogissani on sinulle haaste!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...