22.5.2011

Lontoo osa 1: Suomelle kultaa!

Reissu Lontooseen Nooran ja Kaisan kanssa alkoi Pirkkalasta, josta lensimme Stanstedtiin ja huristelimme siitä bussilla Stratfordiin, missä hotellimme King's Head Guest House sijaitsi. Hotelli huoneineen ja kylppäritiloineen yllätti kyllä harvinaisen positiivisesti: perussiisti, kohtelias henkilökunta ja huone, johon kolme ihmistä mahtui oikein kivasti. WiFikin oli peräti ilmainen. Alue vaikutti myös ihan rauhalliselta, vaikkei ollutkaan mitään hienointa Lontoon aluetta.

Suurin miinus hotellissa olivat muut asukkaat, jotka omilla toimillaan sotkivat parhaansa mukaan kylppäriä ja metelöivät yöllä enemmän kuin alakerrassa ollut baari. En tajua, millaiset tyypit saavat kulutettua noin neljä vessapaperirullaa yhden yön aikana, tai mitä ideaa niitä on heitellä kylpyammeeseen, tahi mikä tarve on jättää omia pyyhkeitä lojumaan pitkin lattioita ja sitä rataa. Lähellä oli kuitenkin tosi kätevästi metro- ja bussiasema sekä kasa kauppoja ja marketteja, joista sai edullista ruokaa aamu- ja iltapalaksi.

Ensimmäisenä iltana etsiydyimme pikapuoliin seuraamaan Suomen finaaliottelua Famous Three Kings -nimiseen pubiin, joka muuten oli ihan piiiikkasen täynnä toisen erän lopussa, eli silloin, kun lopulta paikalle pääsimme metro- ja bussisähellyksen jälkeen. Noh, viereisestä kaupasta vaan olutta ja siideriä ja sitten tölläämään matsia pubin ikkunoiden läpi muiden pihalle jääneiden suomalaisten kanssa. Sentään useampia screenejä pubissa, ja ikkunan vieressä leveä lauta kuin baaritiski. Ulkona toljottelu ei ollut yhtään hassumpaa: tunnelma oli pilvissä. Kun peli alkoi kääntyä Suomen voitoksi, oli fiilikset aivan mielettömät, kuten nyt arvata saattaa! Lopuksi tietysti kajautettiin komeasti Maamme-laulu, kuis muutenkaan.

to london and back again 2011 588
Kuva by Noora
to london and back again 2011 591
Image and video hosting by TinyPic
Tämä kuva by Kaisa
to london and back again 2011 587
...Ja tämänkin otti Noora!
to london and back again 2011 581
to london and back again 2011 583
to london and back again 2011 582

Ei vaan voinut uskoa, mitä tapahtuu, olo oli ihan epätodellinen. On itse asiassa vieläkin, kun nyt sattuneesta syystä on missannut koko viikon aikana tapahtuneet juhlinnat, mediadialogit ja Youtube-videot. :D Oikeesti, MITÄ TAPAHTUI?! :D Ei ole sanoja!

Lisää Lontoo-postauksia tulossa, stay tuned.... ;)

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...