30.5.2011

Jännittäviä kenkiä

Kokosin tähän sadepäivän ratoksi Spartoo-nettikaupasta hieman erikoisempia bongauksia, olkoot se sitten erikoista hyvässä tai pahassa, jokaisen oman maun mukaan. Nämä kengät jäävät mieleen!

Image and video hosting by TinyPic
Melissa: Westwood Wedge

Listan aloittaa Melissan Westwood Wedge -nimeä kantavat, kiiltävät kiilakorkosandaalit. Jäikö silmäsi hakemaan sitä itse korkoa? Niin minunkin. Kiila on ikäänkuin työnnetty kantapään alta kohti kengän kärkeä, ja näyttääkin hieman siltä, kuin kengällä ei korkoa olisikaan.

En liene ainoa, jonka ensimmäinen kysymys on "Pysyykö noilla muka pystyssäkin?" En ole kokeillut, mutta tällaiset viritelmät yleensä ovat kyllä ihan käyttökelpoisia - jalkaa ei tarvitse tukea suoraan kantapään alta, jos kengän tukipiste on jalan alla noin muuten oikeassa kohdassa. Tämä mahdollistaa mielikuvituksellisten, veistoksenomaisten korkoratkaisujen tekemisen. En sitten tosin menisi nojailemaan kovin innokkaasti taaksepäin, mutta kuka nyt korkokengillä niin tekee muutenkaan...
Image and video hosting by TinyPic
Iron Fist: Sugar Witch

Iron Fistille tunnusomaisia, rokkaavia printtejä ja piirroksia löytyy tästäkin Sugar Witch -ballerinasta. Oikeastaan tässä listassa voisikin olla koko merkin valikoima, Iron Fistin kengistä kun löytyy aina sitä asennetta ja huomiotaherättävää värikkyyttä - omasta mielestäni hyvällä tavalla, vaikkei sellainen sinänsä omaan tyyliini istukaan. Ihailen etäältä.
Image and video hosting by TinyPic
United Nude: Coral

Nämä söpöt ballerinat ovat kyllä siitä mielikuvituksellisimmasta päästä kenkiä, jotka ovat vielä arkikäytettävyyden tällä puolen. Läpikotaansa suuria, pitkulaisia reikiä kantava malli varmasti ainakin pitää jalan tuuletuksesta huolta! United Nuden Coral on hauska oivallus, ja rei'itys puhuttelee minua kaikessa särmikkyydessään: voisin hyvinkin kuvitella tepastelevani tällaiset jalassa.

Image and video hosting by TinyPic
Fly London: Yoda

Nämä Fly Londonin kengät pääsivät mukaan listalle ihan yksinomaan nimensä perusteella. Scifistä diggailevat ja muuten yleissivistyksen populaarikulttuurin alueelta hallitsevat jäävät tapittamaan nimeä Yoda. En tiedä teistä, mutta minä jään pähkäämään nimen, hahmon ja näiden popottimien välistä yhteyttä. Ehkä vihreän kurttuisella Yodalla on salainen kenkäfetissi? Pohjan sahalaitakuviosta huolimatta en menisi näillä Dagobahin soihin rämpimään, ellen sitten Voiman pienoisella avustuksella.

Endless fun.

Image and video hosting by TinyPic
Art: St Honoré Patch

Jos luulitte jo nähneenne jotakin tavallisuudesta poikkeavaa, tsekatkaa tämä. Artin tilkkutäkkimäiset St Honoré Patch -korkkarit häkellyttävät mieleni aivan ennennäkemättömällä tavalla! Olen aika lailla sanaton.

Mites siellä ruudun toisella puolella?

Tämä postaus on tuotettu yhteistyössä Spartoon kanssa.

2 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

Aika kivannäköset noi United Nuden balleriinat. Kerrohan jos Spartoolle tulee joitakin hyviä aleja niin ehkä sitten voisin harkita uusiks. Vaikkei ne pahan hintaset ookkaan. :)

Maria kirjoitti...

:) Pidetään silmällä! Onhan siellä koko ajan alennusta noista vanhemmista malleista, mutta jos oikein rysähtää, niin you'll be the first to know. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...