29.5.2011

Graphite, Quartz ja Pérdiot

Seurailen Chanelin kausimeikkikokoelmia yhä kasvavalla mielenkiinnolla, erityisesti toinen toistaan herkullisempia kynsilakkasävyjä. Olen iloinen siitä, että Chanelin kaltaiselta luksusbrändiltä löytyy rohkeutta tehdä värikkäitä ja epätavallisiakin kynsilakkasävyjä ikiklassisten ja niin... turvallisten sävyjen rinnalle, ja vieläpä tuottaa aika laadukkaita koostumuksia. Myös Chanelin luomivärit ovat erittäin kehuttuja... ;)

Tähän mennessä kynsilakkatrioista on löytynyt se yksi pakko saada -helmi, mutta syksyn 2011 Illusion D’Ombre -kokoelmassa kaikki kolme näyttävät himoittavilta... Tsekatkaa vaikka Sophy Robsonin esittely sävyistä Graphite, Quartz ja Pérdiot!

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: Sophy Robson

Erityisesti Péridotista mieleeni tulevat Sigourney Weaverin vihreänruskeat kynnet Alien 4:ssa. Muistan, miten varhaisteininä metsästin marketista hyvin samantapaisen, myrkynvihreän kynsilakan matkiakseni eeppistä sankaritar-esikuvaani.

Graphite puolestaan tuo hieman mieleen tämän hetkisen suosikkini Black Pearlin, ja toisaalta Quartz muistuttaa metallinhohtoista versiota Particuliéresta. What's not to like?

6 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Noita on täälläkin suunnalla ihasteltu antaumuksella. Quartz lähtee endottomasti mun matkaan, kahta muuta pitää vielä miettiä ja katsastella miltä ne näyttävät luonnossa. Pelkään kyllä pahoi, että saatan ostaa kaikki kolme..

Anna kirjoitti...

Lakat on mageita mut luomiväreis ei pigmenttii oo tarpeeksi, ei oo musta hintansa väärtejä. Ennemmi vaiks Dioria tai Urban Decayta.

Maria kirjoitti...

HeidiB, mä pelkään samaa xD Mut ehkä jos tuo hileinen Graphite onnistuisi olemaan liian hileinen mun makuun.... ;)

Anna, aijaa, mä oon tykänny kyl suuresti omistani :) Varsinkin duo Taupe Delicat on ihan ässä. Muuten diggailen Macin luomiväreistä :)

RockQueen kirjoitti...

Itseasiassa olen kuullut pelkkiä haukkuja Chanelin luomiväreistä, laatu aivan kuraa. Huulimeikit tosin on sitten parempia. Mulla on Chanelin kynsilakoista Black Pearl, levittyvyys tosi hyvä mutta olisin olettanut sen pysyvän kauemmin kynsillä lohkeamatta. Kaunis lakka on kuitenkin :)

Maria kirjoitti...

Jännää miten ne jakaa mielpiteitä, mä taas olen kuullut enimmäkseen kehuja :) Black Pearlin koostumus vois joo olla vähän parempi, Paradoxal ja Particuliere toimivat huomattavasti paremmin :P Mut ehkä lempparein sävy ikinä <3

Mr.Curwen kirjoitti...

Selasin sivua alaspäin ja kuvan osuessa silmään ensimmäinen spontaani ajatus oli että onpa sinulla vanhat kädet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...