19.5.2011

Esprit-sandaalit

Image and video hosting by TinyPic

Esittelyvuoroon astuvat mustat korkkarisandaalit Espritiltä.

Blogiani lukeneet huomannevat heti, mitkä asiat näissä kengissä vetoavat esteettiseen silmääni. Mustan, kauniin nahan lisäksi kengistä löytyy tukeva korko, jolla on piikkikorkoa helpompi kävellä, löytyy remmejä ja vieläpä niittejä. Metallin värityskin on juuri oikea: hopeisen harmaa. Peeptoe tuolla kärjessä ei ole suurimpia suosikkejani, mutta kun varpaita peittävä nahkakaistale on muuten leikattu kivan muotoiseksi, tämäkin ratkaisu toimii.

Oman hauskan lisänsä sandaaleille antaa nahan ja kuminauhan yhdistelmä, joka jalan päällä pitää kengän paremmin jalassa. Olen huomannut, ettei jalassani yksinkertaisesti tunnu pysyvän kengät, joissa ei ole minkäänlaista remmiviritystä tai vastaavaa. Avokkaat lipsuvat naurettavan helposti pois, tai sitten koko on liian pieni ja puristaa epämukavasti. Näiden kenkien kohdalla en taas olisi huolissani sellaisesta.

Ekstrana sandaaleissa on paksu pohja päkiän alla: se vaimentaa iskuja kävellessä ja tekee askelluksesta kepeämpää. Ohutpohjaiset kenkäni jäävät monesti kuin huomaamatta vähemmälle käytölle juurikin sen takia, että jalkoihin alkaa helposti sattua päkinä kohdalta. Geelityynyt toki auttavat asiaan, mutta kätevintä on, kun kengässä on aavistus platoa jo omasta takaa.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Spartoo.fi:n kanssa

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...