22.4.2011

Simppeli

Jakun rakastaminen jatkuu. Päällä hyvin yksinkertaista ja pelkistettyä linjaa, klassista olematta tylsää. Pidin aika paljon juuri tästä asusta, jossa jakun kaverina on Zaran yksinkertainen paita ja Filippa K:n jerseyhousut.

Lumin laukku on muuten palvellut hankinnastaan asti jokapäiväisenä kumppania, ja paranee vain aikaa myöten muuttuen pehmeämmäksi ja mukavammaksi käyttää. Ihan paras!

black minimalism 4
Jakku ja paita - Zara, housut - Filippa K, laukku - Lumi, kengät - Gardenia, riipus - Fashionology.nl, sormukset - Kalevala koru ja Blue Bayer Design, kello - Calvin Klein
black minimalism 2
black minimalism 3
black minimalism 10
black minimalism 9
black minimalism 8
black minimalism 11
black minimalism 5
Kuvista taas kiitos miehelle!

Mahtavaa viikonloppua teille! ^^ Mulla on ohjelmassa muuan muassa palauttaa lenkkeily osaksi päiväjärjestystä.

7 kommenttia :

Sonia kirjoitti...

Taitaa kyllä olla hyvin istuvan jakun metsästys ajankohtainen, näyttää aivan upealta noin miljardissa asukokonaisuudessa yhdellä panostuksella :D.

Onnea muuten Piraateille hyvästä tuloksesta näin jälkikäteen!

Maria kirjoitti...

Toi on täsmälleen totta! Voiskin tässä viel kesän mittaan, kunhan tulee käytettyä tuota lisää, tehdä sellaisen postauksen, jossa demonstroi miten jakku sopii kaiken kanssa. ;)

Kiitos kovasti! :) Tästä me jatketaan nyt, aika hyvin hypätä tyhjästä suurimmaksi edarin ulkopuoliseksi puolueeksi. :)

Caroliina kirjoitti...

Mä fanitan sun tyyliä. 8D Ei mulla mitään muuta sen järkevämpää sanottavaa ollut, ajattelin vain tulla kertomaan sen. 8)

Voisi ehkä harkita itsekin hankkivansa tuollaisen jakun, niin hyvältä näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Huu, onpas tyylikäs. Pitäisiköhän ihan oikeasti joskus itsellekin hankkia musta jakku.. pukukopissa vaan aina tulee niin ylivirallinen olo, kuin olisi äidin vaatekaapilla. Ehkä vielä:)
Hyvää syntymäpäivää muuten näin vähän myöhässä. Onnittelut myös hienosta vaalitoiminnasta, varmasti ollut kokemuksena avartava ja antoisa. Olen kiinnostuneena seuraillut vaikka kommentointi on asian tiimoilta jäänyt:)
/Hannele

Enni kirjoitti...

Tuo jakku näyttää todella hyvältä, mullakin ostoslistalla! Jos vaan sattuis törmäämään noin hyvään yksilöön.

Hieno asu muutenkin!

Hanna kirjoitti...

Sä näytät näissä kuvissa ihan semmoselta menestyvältä liikenaiselta :D Toi pitää sitten ottaa kohteliaisuutena.

Maria kirjoitti...

Caroliina, kiitos paljon :) Mun jakkuni on tollasta aika pehmeää ja joustavaa, mutta paksua puuvillaa. Se materiaali vaikuttaa nimittäin kans siihen miltä näyttää :) Mä vähän ajattelen, että omani on hieman rennompi kuin sellainen... no, toisenlainen puuvilla, tai hitto, vaikka joku silkki. :) Nahkainen jakku olis kans ihan oma lukunsa... ;)

Hannele, suosittelen! Se on aika pätevä perusvaate, joka tosiaan toisaalta sopii lähes mihin tahansa asuun, antaa vähän ryhtiä ja terävyyttä, ja toisaalta on helppo keino esimerkiksi juhlavoittaa muuta vaatetusta. :) Ja tosiaan sillä matskunvalinnalla saa myös aikaan erilaisia vaikutelmia, että mikä sitten tuntuu omimmalta.. :) Aika ajatonhan se on myös, vaikka toki leikkaukset ja nappien määrät sun muut voivat vaihdella, niin silti voi olla aika varma, että jos vaan hyvänä pysyy, niin ei tartte olla heti uutta hankkimassa. :)

Ja kiitos kehuista myös, on tää ollut aika hieno kokemus nähdä pienpuolueen toimintaa ja politiikkaa sisältä päin, ja tosiaan sitä ruohonjuuritason mielipidevaikuttamista samoin. :) Se kyynistää kyllä myös vähäsen, kun huomaa niin konkreettisesti miten tää systeemi suosii suuria, paikkansa sementtiin valaneita puolueita ja tekee tosi hankalaksi uusien toimijoiden nousemista kentälle, puhumattakaan siitä, miten vaikeaa on joskus laajemmin keskustella ihmisten kanssa, kun se järkiargumentointi ei vaan yksinkertaisesti pelkästään riitä, vaan pitäs saada ihmiset myös fiilistasolla vastaanottavaiseksi. :D Mutta hirveen kehittäväähän tää on ollut. ...Ja myös tuntunut mulle itselleni tärkeältä ja merkitykselliseltä touhulta. :)

Hanna, kiitos! :) Hehe, kunhan en ala arkityylissäni näyttään liian geneeriseltä bisnesnaiselta suoraan toimistosta, sen mä itse kokisin jo vähän tylsänä. x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...