7.4.2011

Piraattipuolue yksi suosituimmista nuorten äänestäjien keskuudessa!

C360_2011-04-01 18-05-00

Piraattipuolueella menee aika hyvin! TNS Gallupin tekemän kyselytutkimuksen mukaan Piraattipuolue nauttii 18-vuotiaiden joukossa 7 prosentin kannatusta, ja 18-28 -vuotiaiden joukossa 3 prosentin kannatusta. Tällä kilpaillaan 18-vuotiaiden keskuudessa suosituimman puolueen asemasta Persujen ja Vasemmiston kanssa! Wau.

Mikä parasta, 70% vastanneista nuorista tietää jo, mitä puoluetta aikoo äänestää. Ihan mahtavaa, että saadaan nuoret tyypit aktivoitua vaaliuurnille. Mulle itelleni on ollut ihan parasta palautetta saada kuulla, että joku on kiinnostunut edes vähäsen politiikasta ja jopa päättänyt äänestää piraatteja blogini ja kirjoitusteni (ja ehdokkuuteni) ansiosta! :) Äänestetään sinne edariin nyt vähän uutta ja tuoretta verta, eikös!

Varjovaaleissakin piraateilla meni kivasti, läpi pääsi niissä 13 piraattia, allekirjoittanut mukaanluettuna! ;) Mukava moraalibuusti näin vaalien loppukiriä ajatellen.

Ennakkoäänestys on siis alkanut eilen, joten MUISTAKAA KÄYDÄ ÄÄNESTÄMÄSSÄ! Tampereella piraatteja voi myös tulla tapaamaan Keskustorin vaalikojulle joka päivä vaaleihin asti. :) Nähdään siellä!

Minua voi äänestää numerolla 16. Muistakaa Facebook!
Puolue tarvitsee myös lahjoituksia! Se onnistuu helposti tekstarilla. Tee viiden euron lahjoitus tekstaamalla PIRAATTI5 numeroon 16130! NYT!

13 kommenttia :

Miima kirjoitti...

Hei mahtaako satakunnassa olla eholla yhtään piraattipuolueesta? :\ Olisin äänestänyt, mutta ei ollut ainakaan missään vaalikoneessa muistaakseni.. Tais mennä ääni vihreille :D

Maria kirjoitti...

Ehdokkaat löytää Piraattivaalit-sivuilta :)

http://2011.piraattivaalit.fi/ehdokkaat/ehdokaslista/

Harmi, ettei nyt sinnekään sit saatu ehdokkaita :( Lapissa oli sama tilanne...

Maria kirjoitti...

Mut hei, kannattaa lukasta tää Kivistön postaus, siinä hän suosittelee ehdokkaita eri vaalipiireistä. :)

http://kivisto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/68546-suosittelemani-ehdokkaat-muissa-vaalipiireissa
:)

Anonyymi kirjoitti...

Tönäisepäs jotain puoluetoveria vastaamaan Willien kysymyksiin - muut ovat vastanneet.

Anonyymi kirjoitti...

Mua ahistaa, oon päättänyt jo aikoja sitten ketä äänestän mutta nyt aloin taas miettiin uudestaan :D Näin käy joka kerta kun luen jotain vaalimainoksia/vaaleihin liittyvää, eli näinä päivinä aika hiton usein. Ja aina päädyn siihen että kyllä se mun ehdokas tosiaan on paras. :D Pitäis vaan käydä äänestämässä niin ei tarviis ennää miettiä.

Eikä oo Piraatti, kun Lapissa ollaan eikä täällä tosiaan ehdokasta ole. Toisaalta tämä on tosi helppo vaalipiiri, kun ihmiset on niin jakautunu tietyissä mullekin tärkeissä asioissa niin ei sitä valinnanvaraa loppupeleissä kauheasti edes ole :D

Maria kirjoitti...

Joo, kannattaa hoitaa se äänestys pois alta äkkiä! ;) Hehe, toi vaalituskailu on kyllä niin tuttua. Siinä mielessä pääsee itte nyt helpolla, kun voi vaan äänestää itteensä. x)

Anonyymi kirjoitti...

On muuten aika ärsyttävää, ainakin Helsingissä vaikuttaisi olevan käynnissä joku sabotaasikampanja Piraattipuoluetta (ja Muutosta) kohtaan. Vaalijulisteita revitään järjestelmällisesti vain näiltä kahdelta... aika mielenkiintoista, sanoisin. Kannattaa varmaan vilkuilla niilläkin suunnilla näkyvyyden perään. >:(

Maria kirjoitti...

Joo, me tarkkaillaan ja pyritään korjaan parhaan mukaan. :( Helsingissä tosn arveltiin myös sitä, että kun aluksi julisteita laitettiin vaan nitojalla kiinni ilman liisteriä, niin sellaine pysyy muutenkin heikommin, mutta tiedäpä sitten. On täällä Tampereellakin kyllä liisteröityjä käyty nyhtämässä ja ihan sotkemassakin. -.- Reilu peli ja silleen, me ei saada edes mitään puoluerahoitusta kun ei olla edarissa, omista rahoista ja lahjoituksista pitää ihan kaikki maksaa, ja tällästä sitten.

(Nyt on hyvä hetki muuten vielä lahjottaa piraateille!)

Miia kirjoitti...

Jyväskylässä Ylen ja Keskisuomalaisen vaalitentissä suuremmista puolueista useammankin ehdokas olisi tenttivastauksia kuunneltuaan valinnut piraatit kahden hallitustoverin joukkoon, esimerkiksi keskusta ja kokoomus... Aikamoista voittoa sikäli, että herää ehkä sekä kansalla että poliitikoilla huomio siihen, että kyseessä ei ole yhden asian puolue.

Oma ääni taitaa kuitenkin lähteä vihreille.

Maria kirjoitti...

Mä en luota enää vihreisiin. Ei ne pahemmin oo pistäny vastaan nettisensuurille, urkintalaille, varoituskirjelaille eikä taannoin tekijänoikeuslain uudistukselle. Jyrki Kasvi ehkä jotain meuhkaa näön vuoksi, mutta se nyt on ihan triviaalia, kun muu puolue tekee päätökset. Parempi vaihtoehto kuin moni muu puolue, mutta näissä asioissa kyllä pettänyt ja rankasti.

Maria kirjoitti...

taannoin = muinoin, kun sitä jokunen vuosi sitten uudistettiin.

Miia kirjoitti...

Meidän vaalipiirissämme on vihreissäkin kuitenkin eräitä sen verran palavia ehdokkaita että huutaisivat vastaan kaikelle epäoikeudenmukaisuudelle. Jos saisi edes yhden läpi, viime kaudella ei ollut, niin se olisi jo pientä voittoa, koska persuja vastaanhan tässä ensisijaisesti tapellaan...

Maria kirjoitti...

Huutaahan se Kasvikin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...