12.4.2011

Piraateille äänivyöry nuorilta

Piraatit kahmivat yllätysmenestystä Allianssin järjestämissä nuorten varjovaaleissa! ;)

Jos näiden tulosten pohjalta tehtäisiin uusi eduskunta, piraatit saisivat 12 paikkaa, eli saman verran kuin Vasemmisto. Tämän äänestyksen perusteella olisin myös itse pääsemässä Pirkanmaalta läpi! :D Tsek tulosten tiivistelmä tästä.

Kiitos siis vain kaikille teille nuorille äänestäjille, jotka toivottavasti olette yhtä aktiivisia myös oikeissa vaaleissa! ^^ Ja edelleen kiitosta myös niille, jotka taas tänäänkin ilmoittivat valintansa kohdistuneen minuun. :)

Lisää varjovaaleista:
Pasi Palmulehto: Nuorilta Piraattipuolueelle huima äänisaalis
Iltalehti: Nuoret suosivat vihreitä ja piraatteja

piraattimökillä 11

MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ SUNNUNTAINA! Mä oon se numeo 16. :) Tsek mun Facebook.

P.s. Mökillä kävi tänään tosi paljon nuoria, jotka olivat kamalan kiinnostuneita piraateista. Että kyllä viimeistään seuraavissa vaaleissa meillä on hurjasti äänestäjiä! ;) Eikä ihme, onhan suurin osa nuorista rikollisia nykysysteemillä. -.-

14 kommenttia :

hesburger666 kirjoitti...

Vaikka näissä vaaleissa ei tärppäiskään, niin neljän vuoden päästä, kun nämä nuoret saavuttavat äänestysiän, asetelma onkin jo ihan erilainen. Saa tosin nähdä alkavatko muut puolueet ottamaan vaikutteita piraattipuolueelta, jos tämä tapahtuu ja jos he heräävät tähän.

Maria kirjoitti...

Joo, näinpä :) Ja toivottavasti nää nuoret säilyttäis tän intonsa! ^^

Anonyymi kirjoitti...

Toi "Vasemmisto" on kyllä niin ärsyttävä.

Erika kirjoitti...

Ei muuten mutta Antti Kurhisen ehdokkuus Piraateissa, ei oikein huvita äänestää koko puoluetta. En vaan siedä koko ihmistä ja sen mielipiteitä.

Äänestetty on mutta ei piraatteja ja toivon ettei ne mikään ääniharava ole eikä myöskään perussuomalaiset.

Nanna kirjoitti...

Äänestäisin kyllä ehdottomasti sua, jos asuisin Pirkanmaalla! :) Ilman sun blogia en olisi varmaan koskaan vaivautunut tarkemmin tutustumaan Piraatteihin, mutta sun juttuja lukiessa mielenkiinto tietysti heräsi - ja nyt alan olla aika varma, että äänestän sunnuntaina erästä helsinkiläispiraattia :D

Maria kirjoitti...

Erika, missään muussa puolueessahan kun ei missään nimessä ole kummallisia tyyppejä. -.- Ei yhtäkään.

Kurhinen on piraattien kanssa samaa mieltä niistä asioista, joita piraatit ajavat. Mikä ongelma siinä on? Enemmän mä dissaisin päättäjiä, jotka valehtelee, kavaltaa, ottaa lahjuksia ja lupaa kuita taivaalta kuin nuorta ihmistä, joka tiedostaa tämän yhteiskunnan reaaliteetit ja haluaa edistää perustavammanlaatuisia oikeuksiamme, muttei osaa kirjoittaa kuin akateemikko ja tykkää bilettää. Kumpi on aidosti yhteiskunnalle haitallinen ja kumpi vaan korkeintaan vähän naurettava?

Nanna, mahtavaa kuulla! :) Toi on musta aina mahtavaa palautetta, ihan parasta! ^^

Erika kirjoitti...

On toki varmasti niillä muillakin puolueilla samanlaisia naurettavia ehdokkaita, enpä mä niitäkään äänestä.

Tyypillä on vaan huumerikostuomio(i)ta ja muutenkin aika kyseenalainen. Ja kyllä, se kertoo jo minulle ainakin aika paljon. Ja joo, kyllä sillä varmaan on hyviäkin mielipiteitä mutta valitettavasti se kyseenalaisuus ajaa hyvien mielipiteiden ohi koska on kuitenkin parempiakin ehdokkaita tarjolla. Kerroin vain oman mielipiteen tyypistä, saahan sitä äänestää kaikki jotka niin tahtoo.

Maria kirjoitti...

Kyllä rikostuomioita saaneita löytyy muistakin puolueista, Kokoomuksesta lähtien. Tuolla logiikalla ei voisi koskaan äänestää mitään puoluetta, koska riveissä on aina se joku yks tyyppi, joka on joskus tehnyt rikoksen. Aika kohtuuton vaatimus minusta.

Noh, kansa näyttää sitten äänillään mikä sille on oikeasti tärkeää.

Maria kirjoitti...

Nyt keräämään lisää niitä ääniä vaalimökille!
->

Erika kirjoitti...

Kyllä, mutta tavallaan äänestänkin henkilöä (vaikka joo tulee se puolue siinä samalla). Eikä läheskään kaikilla ehdokkailla ole mitään rikostuomioita.

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

Bongattu livenä mökissä.

Anonyymi kirjoitti...

Hämeen vaalipiirin piraatit ovat olleet todella heikosti näkyvillä :( Jos en olisi oikeasti piraattien ajatusmaailman kannalla ja haluaisi muutosta eduskuntaan, jäisi kyllä äänestämättä. Kiven takana on ylipäätään löytää millaisia piraatteja Hämeestä on ehdolla. Mutta sinulle kyllä kuuluu kiitos siitä, että kiinnostuin piraattipuolueesta ja aion teidän puoluettanne vaikeuksista huolimatta äänestää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon jo aiemmin päättänyt äänestää Piraatteja ja mietin että äänestänkö sua vai jotain muuta pirkanmaalaista ehdokasta ja sit istuit mun eteen bussissa tänään seiskan aikoihin ja päätin että se oli hyvä merkki joten äänestän sua!

Maria kirjoitti...

Erika, todellakaan ei oo läheskään kaikilla ehdokkailla rikostuomioita: suosituimpien piraattien pahin rikollinen on Tuomas Ruuhijärvi, totaalikieltäytyjä! Mutta jos sinut karkottaa puoluetta äänestämätä yksikin rikostuomion saanut ihminen, ihmettelen miten voit äänestää yhtään mitään puoluetta. -.- Mutta sähän sanoitkin sen jo, sua kiinnostaa se ihminen enemmän. Se on harmi, koska silloin ne kaikki varsinaiset asiat jäävät huomiotta ja demokratia seisoo naamataulujen varassa.

Paholaisen asianajaja, jeah! ;)

Anonyymi, joo, joissakin vaalipiireissä on tuo ongelma. :( Ja muutenkin toiset ihmiset on aktiivisempia kuin toiset... (Mä kuulun varmaan niihin vähemmän aktiivisiin päätellen siitä, miten hurjasti noi jotkut vääntää näitä puolueen hommia palkatta :D) Mutta erinomaisen hienoa kuulla, jos olen saanut sinut kiinnostumaan näistä jutuista! :) Iso KIITOS myös äänestäsi! :)

Anonyymi, wohoo! o/ Mahtavaa, KIITOS! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...