3.4.2011

Perjantain asu

swans on their feet 4

Tässä perjantaiasuni. Rakkaus ratsastushousufeikkejä kohtaan jatkuu. ;) Olen kyllä tällä välillä käyttänyt muitakin vaatteita! :D

Päälläni on myös Monkin alennusmyynneistä jo vuodenvaihteessa bongattu, polyesterinen liehuketakki, jota olen uskaltatunut vasta näin kevään kunniaksi pitämään. Sen väri on vaalea kitti, vaikka kuvissa se näyttää vähän punertavalta. Se on sähköinen ja tuoksahtaa tyypilliselle polyesterille, mutta on ah niin kaunis ja herkkä! Mies keksi, että ainakin keinokuituiset vaatteet ovat turvassa kaikilta olioilta, jotka syövät vaatteita. Ei sillä, että sellaista ongelmaa olisi tullut tähän mennessä edes vastaan. O_o Nuo ihanaiset housutkin muuten itse asiassa ovat lähes kokonaan nylonia.

En ole kääntymässä, epämuoviset kuidut ja sekoitteet ovat edelleen listani kärjessä. Olen vain kivasti suvaitsevainen ja arvioin vaatteen tapauskohtaisesti.

swans on their feet 9
Housut - American Apparel Riding Pant, liehuke - Monki, toppi - In Wear, kengät - Gardenia, ankh - British Museum
swans on their feet 5
swans on their feet 6
swans on their feet 2
glows 1

Mukavaa sunnuntaita teille kaikille! ^^

P.s. Liittykää hei Piraattipuolueeseen! Vedetään jäsenmäärä Persujen ohi! ;) Ilmainen jäsenyys ja liittyminen vaatii vain pari klikkausta!
http://www.olepiraatti.fi/

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi sattumalta yhden suosikkiblogini kautta. Muistin vaan yhden asian heti kun löysin tän; olen käyny täällä aiemminkin, joskus kun tää oli vielä ihan alussa ja olin ensimmäinen joka haukkui sut, sun blogin ja vaatteet. Mä haluan pyytää anteeksi siitä. Mulla itelläni vaan ei ollu hyvä olla silloin. Onneksi olen nyt viisaampi. ANTEEKSI!

diamond girl kirjoitti...

Täytyy sanoa, että sulle sopii ihan älyttömän hyvin toi hiusmalli! Pidä se :)

diamondgirl-janika.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

hei kaunotar, hyvältä näyttää :)

Nyy kirjoitti...

Mielettömän hyvännäköset noi housut! :)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, wau, olipas jännittävää, että eksyit tänne takaisin! Anteeksipyyntö hyväksytty, tosi suoraselkäistä toimintaa kyllä :) Pidä toi! ^^

Diamond girl, kiitos! :) Kyl mä ajattelin täs joo viihtyä, tällä hetkellä tää tuntuu niin omalta, etten osaa muuta kuvitellakaan! :D Kiva blogi sulla! :)

Anonyymi, kiitti ;)

Nyy, kiitos, mäkin tykkään niistä! :D

Von W kirjoitti...

Noi housut ja tuo liehuke on aivan mahtavat !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...