13.4.2011

Mökkiaikatauluni ja mökkitunteiluni

number

Keskiviikkoinen piraattimökkeily oli hieman hiljaisempaa verrattuna edellisiin päiviin, mutta se lienee luonnollista, kun ennakkoäänestys on päättynyt. Kuitenkin ihmisiä tuli morjestamaan ja juttelemaan, ääniäkin luvattiin taas, joten hauskaa oli joka tapauksessa jälleen. :)

Mä en oikeesti pysty kuvailemaan, miten upeeta tää homma on. Näkee niin erilaisia ihmisiä eri taustoista ja eri ikäryhmistä, ihmisiä, jotka tulee keskustelemaan keskenään yhteisistä asioista, neuvottelemaan, väittelemään, olemaan kiinnostuneita samoista jutuista ja huolenaiheista. Niin paljon kuin kaikkea kakkaa onkin Piraattipuolue saanut niskaansa, mitään siitä ei ole nähtävissä tuolla kentällä. Tällänen myös oikeesti avartaa mielettömän paljon. Jotenkin sitä toivoisi, että tällainen kansalaisfoorumin kaltainen politiikkatoreilu olisi päällä useamminkin.

Musta on ollut aivan huikeeta, että olen saanut olla osa tätä kaikkea. Tekisi myös mieli antaa iso kimppahali 1) kaikille Pirkanmaan piraateille ja heitä auttaneille 2) kaikille Pirkanmaalla piraatteja äänestäneille ja muutenkin henkisen tukensa osoittaneille 3) kaikille niille, jotka ovat muissakin vaalipiireissä päättäneet äänestää piraatteja. ^^
*virtuaalinen kimppahali teille kaikille*

Olen loppuviikosta piraattimökillä seuraavasti:

Torstaina noin klo 15 eteenpäin kopin sulkemisaikaan, noin klo 18 asti
Perjantaina noin klo 12 eteenpäin kopin sulkemisaikaan asti
Lauantaina, VIIMEISENÄ mökkipäivänä, koko päivän eli klo 10-18, tai niin pitkään kuin kiinnostuneita juttelijoita riittää.

Joten jos haluat tavata ehdokkaan numero 16 (MINÄ!), tule ihmeessä kahvittelemaan ja puhumaan politiikkaa piraattimökille Keskustorilla noina aikoina! :)


C360_2011-04-13 15-12-32

9 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Tällä kertaa lähti ääni pikkupuolueelle, eli Piraateille ja sulle, vaikka kaikki mielipiteet eivät täysin kohdanneetkaan! :)

Olen sun vakituinen lukija ja yleensä kommentoinkin nimelläni, mutta nyt pysyn anonyyminä:)

Ulrika kirjoitti...

En ole vielä löytänyt itselleni sopivaa ehdokasta, sattuisitko tietämään hämeen vaalipiiristä ketään, kenen ajatuksiin kannattaisi perehtyä? Ihan toivottomalta on tuntunut ehokkaiden läpikäynti, kun kaikki vaalikoneet antaa eri tuloksia ja kaikki mainokset on täynnä ympäripyöreää kräppiä :/

Maria kirjoitti...

Anonyymi, KIITOS paljon sinulle äänestäsi! :)

Ulrika, en ole Hämeen piraatteihin tutustunut, mutta esimerkiksi Harri Kivistö suosittelee blogauksessaan Juho Rutilaa. :)
http://kivisto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/68546-suosittelemani-ehdokkaat-muissa-vaalipiireissa

Mimi kirjoitti...

Paljon onnea vaaleihin Maria! Harmi etten asu enää Tampereella, muuten olisin kai äänestänyt sinua.

Kuulin/luin muuten jostakin, että olisit ydinvoiman puolesta. Pitääkö paikkansa ja jos pitää, niin miksi?

dzei kirjoitti...

Olen nähnyt bloggarin livenä! ;) En kuitenkaan ehtinyt enkä viitsinyt jäädä mökillenne, koska äänestin jo, ja sitä paitsi eri vaalipiirissä.

Ihan totta kyllä, että saisi melkeinpä useamminkin olla jotain vastaavanlaista, vaikkapa päättäjien kanssa politiikasta keskustelua ja matalan kynnyksen vaikuttamista. Luo yhteisöllisyyttä tällaiset koko maan laajuiset tapahtumat. Ei kuitenkaan vaaleja yhtään enempää: huokaisen helpotuksesta kun kohta saa taas kulkea rauhassa kaupungilla :D

Maria kirjoitti...

Ai niin tosiaan, myös Mari Palmulehto on Hämeestä. En muistanutkaan :D

Mimi, kiitos tsempistä! :) Se tulee tarpeeseen! ^^ Terveisin taas iltakasiin asti venynyt vaalimökkeileijä. :D


Mun kanta ydinvoimaan on varovaisen myönteinen. Olen ymmärtänyt, että jos halutaan pois öljy- ja hiilivoimasta, ydinvoima on ainoa riittävän tehokas ratkaisu tällä hetkellä. Se pelottaa muakin ihan sikana ja mieluummin en haluis ydinvoimaa, ja toivon, että teknologia kehittyis sillä tavalla, ettei siihen tarvitsisi turvautua, mutta tällä hetkellä tilanne ilmeisesti on tämä. Haluan, että jos ydinvoimaa on pakko käyttää, se tehdään fiksusti ja harkiten.

Dzei, olisin kehunut sua siitä, että kävit äänestämässä! ;)

Ja joo, ei ehkä vaaleja useammin (kansanäänestyksiä saisi kyllä mun puolesta olla yksittäisistä asioista!), mutta tosiaan olis tosi jees, kun pääsis tällä tavalla toreilemaan ja juttelemaan useemmin, kaataan ihmisille kahvia ja tapaan niitä erilaisia tyyppejä. :) Ja tietysti samanhenkistenkin kanssa kokoontuminen tällä tavalla on tosi jees. ^^

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaaleihin! Harmi, ettei omassa vaalipiirissäni ole piraatteja.

Anonyymi kirjoitti...

Mua hämmentää vähän, kuinka olet vastannut NATO-kysymykseen jotain sellaista kuin: "Kyllähän me olemme jo muutenkin mukana NATO:n toiminassa, joten miksi ei." Häh? Mikä perustelu tuo on yhtään mihinkään?

Muuten sulla on hyviä ja ennen kaikkea hyvin perusteltuja mielipiteitä, joten tuo pisti silmään.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitos paljon! :)

Anonyymi, niin siis, jos halutaan olla mukana toiminnassa, olisi ihan kiva, ettei Suomi ole vaan antamassa omaa apuaan saamatta itse niitä samoja hyötyjä ja turvallisuutta, jota varsinaiset jäsenmaat. Lisäksi kannatan asevelvollisuuden järjestämistä uudelleen esimerkiksi vapaehtoiseen muotoon, mutta se taas yksinään ei riittäisi uskottavaan puolustukseen, joten Nato toisi sitä konkreettista turvaa. Ei ole kuitenkaan mulle mikään sydämenasia, ja näen kyllä myös ne vakavat, moraaliset ongelmat, joita Natoon kuulumisessa on.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...