11.4.2011

Kohtaamisia piraattien vaalimökillä

KIITOS teille kaikille ihanille ja mahtavile ihmisille, jotka olette jo äänestäneet minua! :) Moni on joko lähettänyt viestiä tai tullut juttelemaan kertoakseen tämän, ja olen totta kai uskomattoman otettu ja kiitollinen! Kiitos siis vielä kerran, että äänestit minua! Ja te muut, mars äänestämään! ;)

piraattimökkimaria
Kiitos kuvasta AJK:lle!

Keskustorin piraattimökillä sitä tuli melkein koko päivä vietettyä. Ja huomenna uudestaan! Hatunnosto kyllä niille, jotka ovat seisoneet kopilla käytännössä joka päivä viimeisen viikon ajan, ei ole mitään kevyttä puuhaa tuo, vaikka hauskaa ja mielenkiintoista kylläkin.

Aivan mahtavaa oli kyllä tavata ihmisiä, kun vieläpä kaikki kohtaamiset olivat ylivoimaisesti positiivisia! Vain yksi tyyppi oli jännittävän kiihkeästi kiinnostunut edustajien seksuaalisesta suuntauksesta, mutta hänenkin kanssaan erosimme lopulta hymy huulessa, kyseisellä henkilöllä piraattien flaijeri kourassa. Eräs toinen kaveri taas aloitti kertomalla, miten meillä ei kyllä ole mitään mahdollisuuksia, mutta lopetti kuitenkin kannustuksiin ja kiitoksiin siitä, että nuoret ovat aktiivisia ja liikkeellä. Se minustakin on hirvittävän tärkeää! Hyvä maku siis jäi kaikista kohtaamisista.

Eräs keski-ikäinen nainen jopa tuli halaamaan minua. Kehui, että on kyllä fiksuja asioita puolueohjelmassa, ja että ihan mahtavaa, että nuoret ihmiset ovat kiinnostuneita näistä asioista. Eräs nuori, tuleva aktiivi (?) puolestaan esitteli ystävänsä, jonka oli juuri puhunut äänestämään minua. :) Aamusella mökillä kahvitteli eläkeläisiä, jotka olivat vilpittömän kiinnostuneita Piraattipuolueesta, ja lupasivat niin ikään äänestää.

Kyllä tulee hyvä mieli tällaisesta. :) Juuri tämä matsku auttaa viimeisen viikon vaalikirissä, juuri tällainen kannustus auttaa rutistamaan viimeisetkin mehut itsestä ulos ja saa tuntemaan, että kaikki ei olekaan ollut turhaa.

piraattimökillä 8
Kopissa Aapo Alasuutari
piraattimökillä 10
piraattimökillä 6
piraattimökillä 7
Mika Isomaa
piraattimökillä 2
Antti Impiö
piraattimökillä 9
piraattimökillä 11

Tulkaa siis ihmeessä moikkaamaan, kahvittelemaan ja vaikka puhumaan politiikkaa Keskustorille piraattien vaalimökille! :) Ja piraatteja tukevat, kertokaa ihmeessä kavereillenne ja läheisillenne piraateista! Protestiäänet kannattaa antaa pienille ja aidosti uusille puolueille. ;)

Minua voi äänestää numerolla 16 Pirkanmaalla!
Liittykää toki myös Facebook-tukiryhmääni osoittaaksenne tsemppinne! :) Sitä nimittäin vielä tarvitaan! :)

Kiitos kaunis vielä kolmannen kerran tuestanne ja äänistänne! ^^

14 kommenttia :

ceire kirjoitti...

Vaikka en Piraattia äänestänytkään, meni ääni uudelle, pienelle puolueelle. Mutta hei, lasketaanks se, että liityin Piraattipuolueeseen viime viikolla? :)

Maria kirjoitti...

Hyvä juttu hei, että meni pienelle, ja tärkeintä, että äänestit! :) Ja tervetuloa piraatteihin mitä lämpimämmin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Repesin kuvan kautta nähdylle MikaLeaksille. :D Loistoidea!

Maria kirjoitti...

Se on kyllä aika hyvä! :D

Anonyymi kirjoitti...

vitsi liputan niin sun puolesta! onnee vaaleihin!

irene kirjoitti...

Tsemppiä vaalien loppukiriin! Minäkin annoin ääneni piraatille, tosin Uudellamaalla. :)

Maria kirjoitti...

Kiitos teille! :)

HeidiB kirjoitti...

Käytiin eilen äänestämässä avon kanssa, piraateille meni meidänkin ääni ;) Tsemppiä loppukiriin!

LaDeX kirjoitti...

Sua äänestin jo ekana ennakkoäänestyspäivänä =)

Anonyymi kirjoitti...

äänestäisin sinua aivan ehdottomasti, mutta itä-suomesta ei noin vain äänestetä pirkanmaalaista :< olen silti niiiiiiin siun puolella ja jännitän "kohtaloasi" loppuun asti :)

Tomi kirjoitti...

Maria mikä vika on suurissa puolueissa?
Kuitenkin SDP ja Keskusta ovat päävastuussa Suomen hyvinvointiyhteiskunnan rakentamisesta.

Maria kirjoitti...

HeidiB, kiitos tsempistä, ja piraatit kiittää äänestäsi! :)

LaDex, mahtavaa, KIITOS! ^^

Anonyymi, aww, harmi! :( Seuraavissa vaaleissa toivon mukaan sitten jo saadaan paremmin katettua koko Suomi, kun nyt jäi pari aluetta vaille ehdokasta. :( Mutta kiitos tositosi paljon tsempistä! :)

Tomi, niin kiitollisia kuin olemmekin demareille ja keskustalle heidän ponnisteluistaan historiassa, niin viimaikaiset teot eivät ole vakuuttaneet minua kummankaan erinomaisuudesta. Pitäs ratsastaa jollain muullakin kuin kauniilla puheilla ja aikaisemmilla saavutuksilla.

juskan kirjoitti...

Olisin äänestänyt sinua, jos pirkanmaalla vaikuttaisin. Ääni kolahti kuitenkin piraateille helsingin vaalipiirissä eli hyvään tarkoitukseen ;)

Maria kirjoitti...

Kiitän muidenkin piraattien puolesta äänestäsi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...