17.4.2011

Kiitos äänestäjille!

Jee tein elämäni toisen blogivideon! ^^ Ignore toi pimeys ja huonolaatuisuus, kuvaan läppärin webbikämillä. Tässä vielä ihan naamattaiset kiitokset äänestäjille ja tukijoille! :)Vielä tunti aikaa käydä antamassa äänesi Piraattipuolueelle! ;) Sanotaan nyt vielä viimeisen kerran, että mä olen se numero 16. :)

15 kommenttia :

M-M kirjoitti...

Paljon onnea! Ja paljon rispektiä siitä, että oot jaksanut mennä vaaliryöppyyn mukaan - uskon, ettei homma ole aina ihan leppoisimmasta päästä. ;) Vaiheilin vielä kopissa vasemmiston ja piraattien välillä, mutta lienee sun hyvien kannanottojen ansiota, että lopulta päädyin jälkimmäiseen. Sulle en ääntäni voinut antaa, koska eri vaalipiireissä ollaan, mutta henkistä tukea voin lähettää!

Maria kirjoitti...

M-M, kiitos ja kumarrus kaikkien piraattien puolesta :) Ja tsempistä! Nyt alkaa jo jännittään aika paljon et miten tässä käy :)

Anonyymi kirjoitti...

Tällä hetkellä ei vielä ihan oo eduskuntapaikkoja tarjottimella, mutta Piraateilla näyttäis kuitenkin olevan parhaiten kannatusta näistä eduskunnan ulkopuolisista pienpuolueista. Erittäin hieno saavutus jo tässä vaiheessa ensimmäistä kertaa yrittäviltä! :D

*pitää peukkuja*

Maria kirjoitti...

"Erityisesti pienpuolueiden osalta tilanne elää" ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jesh, aina parempi! :D

(Quote ei oo tuttu. Mulla ei oo tosin tv:tä, oon ihmeellinen friikki joita ei mediamaksukeskustelun enemmistömielipiteiden mukaan oo ilmeisesti olemassakaan... ;D)

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi, tais jäädä Piraattipuolueelta eduskuntapaikka saamatta :(( Toivottavasti ensi vaaleissa sitten!

Maria kirjoitti...

Mun lopullinen äänisaldo oli 278 ääntä - KIITOS kaikille äänestäjille vielä kerran! :)

Eduskuntaan ei piraatit nyt päässeet, mutta eteenpäin mennään. Tää 0,5% on tosi hyvä tulos ensikertalaiselle, uudelle puolueelle, suunta ei ole tästä kuin ylöspäin! ^^ Että partyt nyt päälle! Kohta sitä paitsi mun synttäritkin, tossa 40 minuutin päästä. ;)

Ja hei, SUVI LINDEN PUTOSI! :D Mahtavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Helsingissä ainakin pitäisi viisinkertaistaa äänimäärä, että yksikään ehdokas pääsisi eduskuntaan (vertailuluku yli 14000). Sama ilmeisesti Pirkanmaalla.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettet päässyt läpi, ääneni annoin kuitenkin sinulle.

No, ehkäpä piraatit vaalivoittoon jo 2015?

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka kukaan ei päässyt piraattipuolueesta eduskuntaan niin äänet ei todellakaan mennyt hukkaan vaan ajaa ihmisiä äänestämään seuraavissa vaaleissa pienpuolueita jotka ajaa hyviä asioita eteenpäin, mitä ei isot porvaripuoleet tee.

Anonyymi kirjoitti...

Piraattien selkein saavutus näissä vaaleissa taisi olla Jyrki Kasvin pudottaminen eduskunnasta. Tietoyhteiskunta-asioista jotain tajuavien määrä eduskunnassa ennen Piraatteja: 1, tietoyhteiskunnasta jotain tajuavien määrä Piraattien jälkeen: 0. Kyllä kannatti.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, ei se Kasvi siellä ole aina niin mainio ollut. Sitä paitsi tämähän on palautetta Vihreille siitä, ettei heidän tietoyhteiskuntalinjansa ole toiminut.

Maria kirjoitti...

http://aasitus.iki.fi/blogi/2011/04/18/kuihduttivatko-piraatit-kasvin/

Anonyymi kirjoitti...

Piraatit ehkä auttoivat, mutta kyllä se Kasvin oma puolue on ollut miestä lukuunottamatta niin teknologia- ja ihmisoikeusvastainen, että ihmetyttää että on edes tähänkin asti onnistunut.
Eli siis ongelma ei ole piraateissa vaan siinä, että piraateille on yleensäkään olemassa tilaus.

Anonyymi kirjoitti...

Olisin äänestänyt Kasvia jos olisin voinut, mutta koska olen muuttanut Uudeltamaalta Tampereelle, äänestin sinua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...