28.4.2011

Hiha-asia

Päivän asu (joka itse asiassa on sama kuin eilen - en arastele käyttää samaa asua monta kertaa peräkkäisinä päivinä, hyvä tuuletus yön aikana riittää raikastamaan vaatteet ennen kuin niistä tulee oikeasti pesua tarvitsevia) tässä olkaat hyvät. Kuvat ovat tällä kertaa muodoltaan pikaisia kännykkäräpsyjä, koska olo on ollut hutera syystä X viimeiset pari päivää.

C360_2011-04-27 17-22-48
Hiha-asia aka bolero - Pieces, arskat ja mekko - Gina Tricot
C360_2011-04-27 17-25-06
Ankh - British Museum, claddagh-sormus - Tower of London, rannekoru - Fashionology.nl

Tuo kitin värinen bolero (miksi tuo sana tuntuu niin kummalliselta) on ehkä nerokkaimpia vaatteita ikinä: mistä tahansa hihattomasta yläosasta tulee pitkien hihojen ansiosta hieman lämpimämpi ilman, että vaatetta tarvitsee kuitenkaan piilottaa neuletakin alle. Lisäksi värikikkailut pääsevät ihan uudenlaiseen rooliin. Tunnustan, minulla on tuo sama vaate myös mustana.

C360_2011-04-27 17-23-10
Vagabond Mykonos - jumalattarien sandaalit viime kesältä ;)
C360_2011-04-27 17-23-19
C360_2011-04-27 17-27-24
Enkä muuten töröhuuleile. :D

Palaillaan taas parempien settien ja vahvemman fiiliksen kera.

Nyt siirryn katsomaan Derren Brownin ohjelmaa Miracles for Sale. Siinä silmänkääntäjä-mestarimanipuloija Brown kouluttaa valeihmeparantajan ja lähtee selvittämään alan ammattilaisten touhuja. Valitettavasti feikkaaminen menee ihmisiin täydestä, noin ihan yleisestikin. Jotkut feikkaajat taas eivät edes ymmärrä feikkaavansa, vaan luulevat aidosti omaavansa yliluonnollisia voimia. Siinä sitä saakin sitten painia moraalisten dilemmojen kanssa!
Kiitos vain Paholaisen asianajajalle vinkistä.
Derren Brown - Miracles for Sale @ derrenbrown.co.uk

Nyt joku kaukoparantaja vois siellä vähän kanavoida tänne päin huteruusoloa poistavia magneettihiukkashomeopaattissäteilytysvirtauksia. ;)

4 kommenttia :

Jose kirjoitti...

Äh, jokohan munkin olis aika ostaa hiha-asia..? Sisko löysi mustan tuollaisen viime syksynä jostain poistorekistä, kerran oon sitä lainannutkin ja kätevältä vaikutti. Ei vaan oikeen musta houkutellut, mutta ehkä jos sitä kerran saa vaaleanakin! Mistä putiikista oot omasi ostanut?

Maria kirjoitti...

Toi mun on Piecesin ja ostin sen Vero Modasta, mut varmaan voi löytyä mistä vaan missä Piecesiä myydään. :) Näin sitä myös vaaleanvihreänä ja puhtaanvalkoisena. :)

Jose kirjoitti...

Jep, Piecesiä se siskonkin on - tosin löytyi muistaakseni Selectedista?! Oon aina luullut et siellä myydään Piecesiltä ainoostaan asusteita, ehkä hihat on sit asuste. :)

Täytyypi käydä kurkkimassa Onlyssa / Vero Modassa seuraavaks ku sellanen tulee vastaan.

Maria kirjoitti...

Joo Selectedissäkin myydään, on samaa kattobrändiä Vero modan, Onlyn ja Vilan kanssa :P Ja joo, asusteisiinhan ne keskittyy, mut näköjää tommosii syrjähypyjä :P Onhan niil myös leggareita ja sukkahousuja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...