16.4.2011

Äänestä numero 16 eduskuntaan!

Huono huumori on Suomessa edelleen laitonta. Tsek. miten Matti Nikille kävi hovioikeudessa Pelastakaa pedofiilit -parodiansa kanssa. Tämä taas todistaa sen, miten kipeästi Piraattipuoluetta tarvitaan puolustamaan sananvapautta. Tsek aikaisempi postaukseni Parodia ei ole parodiaa, kun se koskee pedofiliaa. Haluatko sinä elää yhteiskunnassa, jossa ontuva huumori on lailla kielletty? Voitte olla varmoja siitä, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa tää ei kestäis.

Mökkeilyt on nyt tosiaan mökkeilty, ja tää on ollut ihan huimaa. Iso kiitos vielä kertaalleen kaikille Pirkanmaan piraateille ja heitä auttaneille! :) *virtuaalikimppahali* Lainatakseni ehdokas Jaakko Koivulaa:
"Vaikka olo on väsynyt, on pienpuolueen edustajana toisaalta hirveän helppoa ja mukavaa olla. Koska vaalimainoksiin ei ole varaa ja lehdissä ei tunnu saavan positiivista julkisuutta kirveelläkään, voi ainakin olla varma, että joka ikinen kerätty ääni on oikeasti tullut oikeaan osoitteeseen. Laskettiin äänet sitten tuhansissa tai yhden käden sormilla, pidän jokaista minulle annettua ääntä valtavana luottamuslauseena ja kohteliaisuutena. Joku on todella joutunut olemaan sitä mieltä, että Piraattipuoluetta ja minua tarvitaan eduskuntaan. Siitä joka ikiselle teille kiitos jo etukäteen."
Allekirjoitan täysin!

Huomenna sitten kutsuvat vaaliuurnat niitä, jotka eivät vielä ole käyneet äänestämässä. :)

Sillä aikaa kannattaa lukea Lilja Tammisen tontilta, miksi taas suuria puolueita ei kannata äänestää.
"Usein saa kuulla sitä, miten pienpuolueille annetut äänet olisivat jotenkin roskakoriääniä. Minä aion kääntää tämän väitteen ylösalaisin. Äänestämällä hallituspuoluetta viestit eduskunnalle, että sinun mielestäsi kaikki on nyt tosi hyvin."
- Isojen puolueiden äänet menevät kankkulan kaivoon

Jos numeroa ei ole vielä päätetty, lappuun kannattaa raapustaa numero 16. ;) Pääteemoinani ajan fiksumpaa tietoyhteiskuntakehitystä, epäkaupallisen kopioinnin laillistamista, sananvapautta ja yksityisyydensuojaa, homojen oikeutta avioliittoon, perustuloa, kannabiksen laillistamista, avoimempaa päätöksentekoa ja suorempaa demokratiaa.

Liity myös Facebook-tukiryhmääni!

Loppukaneetiksi jaan teille Michael Jacksonin They Don't Care About Us -biisin. Jos vastustatte kopioinnin vapauttamista ja olette sitä mieltä, ettei mitään saa kuunnella ikinä ilmaiseksi, älkää missään nimessä painako playta! ;) Sormet korviin ja JUOSKAA!

13 kommenttia :

Sara kirjoitti...

Voi vitsi mua alkaa jo jännittämään hirveästi kaikkien puolesta toi huominen! Just sain aikaiseksi kirjoitettua aiheesta omaankin blogiin, oon aika aikaisessa tän kanssa ;D

Shona kirjoitti...

Moikka, vaikka ite olenkin vielä tällanen kokematon ei-ole-vielä- edes-ikää-äänestää, halusin kuitenkin kommentoida asiaan omalla mielipiteelläni :P Vaikka kannatankin sananvapautta, mun mielestä se ei ole ensimmäisten asioiden joukossa tän yhteiskunnan epäkohtien listalla. Eihän nykypäivän suomi varsinaisesti mitenkään orwellilaisesti valvottu kuitenkaan ole, itse keskittäisin huomion mielummin työttömyyden vähentämiseen ja uusiutuvaan energiaan satsaamiseen. On kuitenkin hienoo, että Piraattipuolue on kehittäny ittelleen omaperäsen imagon ja ajaa asioitaan enemmänkin huumorin kautta kun tiukkapiposesti saarnaten, ja sä ainakin vaikutat ihan mielettömän fiksulta tyypiltä, harmi vaan kun ideologiat ei vaan oikeen kohtaa :P muuten saattaisinkin äänestää (krhmhr jos sitä ikää löytyis....) koska sä et ainakaan vaikuta ajattelevas kuin peruspolitikko (sanoo mitä äänestäjät haluu kuulla mutta tekee täysin päinvastaista). Tsemppiä siis hirveesti sulle vaaleihin :)

Maria kirjoitti...

Sara, oikein! :)

Shona, kiitos paljon tsempistä! :)

Imho jo se, että sananvapautta ei pidetä tärkeänä asiana puolustaa, on huolestuttavaa. Jos siitä nimittäin ei pidä kynsin hampain kiinni, kyllä se pikkuhiljaa askel askeleelta menee, kuten nyt on huomattu. Meillä on jo nettisensuuria ja huonosta huumorista voidaan tuomita oikeudessa. Imho se on aika hiton vakavaa. Sananvapaus on ihmisoikeus, ja meillä rikotaan sitä.

Jos odotetaan, että asiat on kuin orwellilaisessa valtiossa, ennenkuin asiaan aletaan kiinnittää huomiota, ei siitä selviä ilman vallankumousta, ja vallankumoukset ovat aina verisiä. :(

Mutta minä kannatan myös perustuloa, joka myös auttaisi työllistymiseen, kun kaikki työnteko olisi esimerkiksi työttömälle kannattavaa. :) Voi siis huolehtia sekä työttömyyden vähentämisestä ETTÄ sananvapaudesta. ;)

Tiina kirjoitti...

Harmi, ettet oman vaalipiirin alueeseen kuulu. Muuten menis aivan hetkessä ja helposti ääni sinulle! Joka tapauksessa tsemppiä. :)

Maria kirjoitti...

Tiina, KIITOS ihan mielettömästi! :)

Anonyymi kirjoitti...

piraattia kävis äänestämässä, harmi ku varsinais-suomen vaalipiiri niin ei voi sua äänestää :) hyvät piraattiehdokkaat kyllä täälläkin!

Anonyymi kirjoitti...

Saat kyllä äänen, vaikutat tarpeeksi vahvalta persoonalta pysymään omissa mielipiteissäsi hieman raa'assakin politiikan maailmassa :) Tsemppiä!

Ihan mielenkiinnosta, kumpi vetää enemmän puoleensa, poliittinen ura vai media-alaan/tiedotusoppiin liittyvä? :) Sinulla kun näyttää olevan kokemusta molemmista.

Anonyymi kirjoitti...

Käyty antamassa ääni sinulle :)

Kaoka kirjoitti...

Kovasti nyt vielä peukkuja ja onnea äänestykseen, täälläkin jännitetään kovasti sun ja muiden Piraattien puolesta! :) Meiltä lähti äsken äänet Piraateille ja Muutokselle.

Harmittaa vähän ettei täällä P-Karjalassa nyt ollut kuin kaksi Piraattiehdokasta, ja kummastakaan ei oikein löytynyt nimen lisäksi muuta tietoa mistään. Mutta noh, pääpiirteissään samoja asioitahan kaikki varmaan puolueen sisällä kannattavat, joten tuskinpa se ääni hukkaan meni.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitos valtavasti koko Piraattipuolueen puolesta äänestäsi! :)

Anonyymi, kiitos paljon äänestäsi! :) Ja tsempistä myös! Tällä hetkellä olen kiinnostunut vaikuttamaan ihmisten asenteisiin minulle tärkeissä asioissa: näen, että sekä politiikka, että mediaan suuntautuminen voivat tarjota keinoja tähän. :) On siis tosi vaikea valita, koska kumpikin kenttä on niin mielenkiintoinen, ja meneväthän ne toki myös päällekkäin. Toiminta niillä on sitten toki aika erilaista. :)

Anonyymi, KIITOS! :)

Kaoka, oikein! ;) Piraattipuolue kiittää äänestäsi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Meiltä lähti aamulla kaksi ääntä Helsingin Piraateille. Uskon vahvasti Piraattien pääsevän eduskuntaan. Hauska nähdä naamojen venähtävän, kun äärettömän pienellä budjetilla kampanjoinut puolue taistelee tiensä läpi! Haters gonna hate. ;)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, se oliskin herkullinen tilanne! :) Toivotaan parasta! Kiitos myös äänistänne näin kaikkien piraattien puolesta :)

mya kirjoitti...

UUH kuinka hyvän biisin linkkasit! ;) Maikkelin aggressio <3
(Kyllä, puhun postauksen aiheen vierestä :D)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...