19.4.2011

24. syntymäasu

Synttäritunnelmani vietin tällaisessa asussa. Ensimmäistä kertaa tänä keväänä päällä jakku ja uudet ballerinat, yay! Arskatkin löytyivät silmille. Kiitos miehelle kuvista!

bday no24 7
Jakku - Zara, mekko ja arskat - Gina Tricot, ballerinat - Vagabond Aida, huivi - American Apparel, korvakorut - gTie, laukku - Lumi: Supermarket Bag XL
bday no24 1
bday no24 6
bday no24 10
bday no24 5
bday no24 4

Synttärit menivät kotona kaikkea paheellista harrastellen. Kebabit haettiin, samoin kuohuvaa juotavaa ja päälle vielä mässytykseksi sipsejä ja olutta. Mikään näistä ei suoranaisesti kuulu arkiseen ruokajärjestykseemme, paitsi noh, ehkä se olut! Jotenkin nää oli kyllä parhaat synttärit ikinä, lieneekö asiaan sitten vaikuttanut tuo piraattien vaalimenestyskin (ja oma sijoitus 11:ksi piraattien valtakunnallisella äänilistalla, ehdokkaita tosiaan oli se 127), vaiko sitten tuo ihanan aurinkoinen kevätsää ja ylipäätään tunne siitä, että nyt on asiat tosi hyvin. Joka tapauksessa mässäily oman rakkaan kanssa leffojen parissa on ihan jotain parasta.

Ainoa potentiaalinenkin ikäkriiseilyni liittyy pinnallisesti ulkonäköön ja ajatukseen siitä, että tässä alkaa pikkuhiljaa olla edessä vain alamäkeä. :D Olen kuitenkin päässyt siitä yli lupaamalla itselleni, että jos oikein alkaa pahasti ahdistaa, voi sen kasvojenkohotuksen ihan hyvin sitten tarpeen vaatiessa kymmenen-parinkymmenen vuoden päästä ottaa. Ihme kyllä tämä ajatus rauhoittaa, vaikkei missään nimessä vapauta nuoruudenpalvonnan kulttuurista. Kuvistakin on editoitu silmäpussit vekeen. Toisaalta, minulta kysellään nykyään Alkossa papereita useammin kuin 18-vuotiaana, joten ei suunta nyt kovin hälyttävä voi olla!

Mukavaa tiistaita ihmiset! ^^

8 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Kun 25 rapsahti mittariin helmikuussa odottelin sitä orastavaa ikäkriisiä, mutta vielä ole näkynyt. Mullakin se potentiaalinen ikäkriisi liittyy ulkonäköön ja kulminoituu äitini raskaisiin luomiin. Olenkin päättänyt, että jos luomeni lurpsahtavat siihen malliin mitä äidilläni, harkitsen vakavasti luomienkohotusta. Muuten ollaankin vielä seesteisin mielin vanhenemisen suhteen, katsotaan sitten ensi vuonna uudestaan kun ollaan lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä..

linda sofia kirjoitti...

hei onnea!!!:)

Mr.Curwen kirjoitti...

Postin otsikko _erittäin_ harhaanjohtava. ;(

Onnittelut sekä 1) vaalimenestyksestä että 2) syntymäpäivän johdosta!

Minusta ikääntyminen (l. aikuistuminen, yleensähän termi 'ikääntyminen' viittaa keski-iän tienoilla tai sen ylittäneisiin ihmisiin) on ollut monilta osin erittäin vapauttavaa. Jotenkin psyykkisesti paljon rennompi olo. Kaksvitonen kun tuli täyteen, aloin pikkuhiljaa ymmärtämään että coolius (älä naura, coolius on aina vertaisryhmäsidonnaista) ei ole erityisen tärkeää, vaan tärkeää on viihtyä omassa elämässään. Joo, se on se avainsana, viihtyminen. Ts. ennen olin tylsä ja ahdistunut siitä että olen tylsä enkä jännä, nykyään olen tylsä ja ylpeä siitä, eikä ahdista enää. =)

Nanna kirjoitti...

Sun ei kyllä kannata ikäkriiseillä vielä, kun näytät melkein teini-ikäiseltä (siis hyvässä mielessä!) :) Tosin ymmärrän kyllä kriiseilyn, sillä itsehän podin ikäkriisiä jo täysi-ikäistyessäni, kun en halunnut olla virallisesti aikuinen :D

NooranElämää kirjoitti...

"Toisaalta, minulta kysellään nykyään Alkossa papereita useammin kuin 18-vuotiaana, joten ei suunta nyt kovin hälyttävä voi olla!"

Se varmaan johtuu siitä, että saatat vierailla siellä alkossa hieman useammin nykyään..? :DD

Ps. en mä mitään vihjaile.

<3

Maria kirjoitti...

Kiitos teille! :)

Joo, ei se ikä oo kriiseilyn aihe, kyllä se aika pitkälti tuo niin paljon positiivista mukanaan, että se pieni alitajuinen kauhistus mahdollisesta rapistumisesta on aika toissijainen juttu. ;)

noora kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut! :)

Maria kirjoitti...

Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...