24.3.2011

Pienpuolueiden vaalitentti tänään!

Tänään kannattaa ehdottomasti katsoa illalla pienpuolueiden vaalitentti Ykköseltä. Piraattipuoluetta edustaa merirosvokapteeni Pasi Palmulehto.

On harmi, etteivät pienet puolueet pääse missään kohtaa samaan tenttiin isojen puolueiden kanssa. Olisi nimittäin äärimmäisen kiinnostavaa, mikäli pienet pääsisivät kysymään ja hiillostamaan vallassa olevia omaan agendaansa liittyvillä kysymyksillä ja kenties osoittamaan nykyisten edustajien kummallisuudet.

Katso "Vaalit 2011: Löytyykö pienpuolueista haastajia?" TV1 torstaina 24.3. klo 21.05

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

miksi ihmeessä noita isoja ja pienempiä puolueita ei muuten "sekoiteta" tenteissä, en ymmärrä? isot taitaa pelätä...;-D

Maria kirjoitti...

Mä ihmettelen kans! Järkkäisivät oikeesti sekatenttejä, vaikka arpaa heittämällä jos ei muuten...

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, ettei keskustelussa nostettua esille myös erityisesti Piraattien ajamia asioita (kuten myös muiden puolueiden olennaisia asioita, jotka eivät mahdollisesti tulleet puhutuiksi). Mielestäni esimerkiksi tekijänoikeuskysymyksen olisi voinut ottaa keskusteltavaksi, sehän on äärimmäisen ajankohtainen aihe.

Pasi olisi voinut mielestäni myös ilmaista enemmän omia näkökantojaan, vaikkei puolueella joihinkin asioihin olisikaan kantaa. Näin olisi tullut myös lisää ruutuaikaa Piraateille.

Maria kirjoitti...

Joo, tällänen se systeemi on. :(

Pasille kuitenkin pojot oikein fiksusta esiintymisestä - parin ehdokkaan kohdalla ei osannut tuntea muuta kuin lievää myötähäpeää. :D

annu kirjoitti...

Olipas heikkoa. Kaikinpuolin.

Anonyymi kirjoitti...

Heikkoa tosiaan oli vähän kaikilta. Piraattipuolue näyttäytyi vahvasti yhden asian puolueena, jolla ei ole paljon mitään sanottavaa päivänpolitiikan polttavista aiheista. Esimerkiksi leikkauslistoista kysyttäessa Palmulehto vastasi kierrellen ja kaarrelen, että sairaanhoitopiirien tietojärjestelmiä pitäisi yhdistää - Ööö? Joo, voihan tuollainen tuottaa säästöjä, mutta kyse on kuitenkin nappikaupasta verrattuna valtion velkaantumiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Käsittämätöntä myötähäpeää aiheutti koko tenttaus. Voi demokratia.

Anonyymi kirjoitti...

Ahoy me hearties!
Halusin vaan sanoa moro ^.^ pitäis saada enemmän tuoretta verta ja omat aivot omaavia henkilöitä eduskuntaa! Ihmisiä jotka puhuu suoraa eikä puhu niinku poliitikko.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...