28.3.2011

More to Love -pippalot

Perjantaina tuli pippaloitua More to Love -blogin tyttöjen järkkäämissä kemuissa Nooran avecina. Pirskeissä mukana myös ihku Elina, jonka voisin nimetä Naantalin auringoksi tuon ihanan aurinkoisen olemuksen ansiosta. ^^ Kiitos muuten juuri hänelle näistä kuvista, oma kamera ei nyt oikein ollut yhteistyökykyinen näin hämäräperäisissä olosuhteissa.

Päivän mittainen reissu Helsinkiin oli kyllä ihan tervetullut hengenveto kaiken vaalisählingin keskelle. Kyllä tulee varmaan olemaan aika tyhjentynyt olo vähän aikaa vaalien jälkeen! :D

more to love 1
more to love 5
more to love 3
more to love 4
Ilmeet!
more to love 2
Housut - American Apparel Riding Pants, neuletakki - Gina Tricot, toppi - Filippa K, kengät - Gardenia, riipus - lahjus Fashionology.nl:ltä

Noista housuista palaan vielä asiaan... ;)

Mukaisaa viikonalkua!

P.s. Käykääs antamassa omalle ehdokkaallenne (mulle..?) ääni Varjovaalit-palvelussa!

6 kommenttia :

Sara kirjoitti...

Onneksi varjovaaleissa saa äänestää alaikäisetkin, osallistuinpa itsekin sitä kautta tähän :) Eri vaalipiirissä kun ollaan niin en sulle voinut antaa ääntä, mutta Piraattipuolueen (pääpiraatille) se kuitenkin meni!

Maria kirjoitti...

Hyvähyvä! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moi !
eksyin blogiisi vaalikoneiden sun muiden kautta, sen jälkeen kun olin lukenut että opiskelet tiedotusoppia Tampereen yliopistossa. Nyt ihan mielenkiinnosta kysyn, että millaista siellä opiskelu on? Oletko tykännyt? :)

Haaveilen itsekin tiedotusopin opinnoista, joten kaikki mahdollinen tieto on tervetullutta!

Tsemppiä vaaleihin!

Maria kirjoitti...

Moikka, ja kiitos tsempistä! :)

Tampereen yliopistossa viestinnän opiskelu (eli se tiedotusoppi) journalistiikan linjalla on aika käytännönläheistä ja suuntaa aika voimakkaasti toimittajan ammattiin alusta asti. Muissa yliopistoissa ilmeisesti painotusta on enemmän teorian puolelle, eikä sitä toimittajan identiteettiä olla niin ahkerasti rakentamassa/tyrkyttämässä, näkökulmasta riippuen. :P Aineopinnoissa tehdään lehteä, radiota ja televisiota, opetellaan kuvaamisen ja taittamisen perusteet, käydään harjoittelussa ja viilataan pilkkua kielioppikursseilla. Perusopinnoissa istutaan enemmän luennoilla ja tentitään. Sit on kieliopinnot, eli yleensä ruotsia ja englantia sekä puheopin perusteet, ja sitten on nuo tiedekunnan yhteiset kurssit, joihin kuuluu mm. tilastomatikan perusteet.

Voit tsekkailla, millaisia kursseja opintoihin kuuluu täältä -> https://www10.uta.fi/opas/opetusohjelma/opetusohjelma.htm?kieli=fi&ots=TIED&lvv=2010&ops=96
Tuosta ehkä saa parhaiten sitä käsitystä siitä, mitä tuolla tehdään. :)

Mahdollista on myös ollut valita mediakulttuurin linja, joka sitten painottuu enemmän teoriaan, mutta jossa toisaalta on vähän itsenäisempää tuo opiskelu. Se tähtää sitten enemmän median ja viestinnän asiantuntijahommiin ja tutkimukseen päin, eli on jossain määrin "yleisempää", jos näin nyt voi sanoa.

Tsek myös kaikkien linjojen opintovaatimukset täältä:
https://www10.uta.fi/opas/tutkintoOhjelma.htm?rid=4386&uiLang=fi&lang=fi&lvv=2010
:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielettömästi infosta :)
Käyn tutustumassa tarkemmin noihin kursseihin!

Elina kirjoitti...

Vitsit mitkä ilmeet lykkäs :D Terkuin Naantalin aurinko! Oli muuten kiva ilta, uusiksi pian!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...