21.3.2011

Hämis ja päivän peli

black dress with harness 1

Viikonloppua vietin minulle tyypillisessä asussa: mustassa minimekossa. Terävöitykseksi kaivoin taas harnessin kaapista, ja kokeilinpa myös jännittäviä hämissukkiksia! Monimutkaisen verkottunut tekstuuri on mielenkiintoinen yksityiskohta, siis jos vain bongaa kuvion ylipäätään. ;)

black dress with harness 2
spider legs 3
black dress with harness 4
Mekko - Gina Tricot, harness - Zana Bayne Leather, kengät - Vagabond Thelma, ranneke - Oxxo Design

Kun nyt peleistä taas puhutaan, olen testaillut tässä muutamana iltana Frictional Gamesin indie-seikkailupeliä Amnesia - The Dark Descent (tsek myös Metacritic). Hyi helvata oikeasti, miten ahdistava! Säikyn ja kiljun jo muutenkin helposti... Lovecraftmaista tunnelmaa ja hiipivää kauhua, pakoon juoksemista ja pimeässä harhailua... Ei tätä pysty ihminen kovin pitkiä pätkiä tahkoamaan. :D En ole pelannut Dead Spacea, mutta tää on kuulemma sitäkin pahempi. Kirjoittanen tästä myöhemmin jotakin lisää.

Mukaisaa viikonalkua kaikille!

4 kommenttia :

Pia kirjoitti...

Toi on kyllä tosi hieno toi harness! Itekkin haluaisin tollasen, mutta ku kävin kattomassa niitten hintoja niin auts :S Ehkä kesätöiden jälkeen vois alkaa miettii sellaseen investoimista (jos töitä siis saa).

Tilasitko ton mittatilaustyönä vai valmiina kokona sieltä netistä?

Maria kirjoitti...

Ilmotin omat mittani et tuli varmasti sopivan kokonen :)

Anna kirjoitti...

Nyt haluttais kyllä tietää mistä olet nuo hämissukkikset hankkinut.

Maria kirjoitti...

Ne on Ginan sukkisosastolta löytyneet. :) En normaalisti osta sieltä sukkia tai sukkiksia, kun epäilen laadukkuutta, mutta nuo olivat niin hauskat. :D Vielä ovat kestäneet nää pari kertaa, kun oon käyttänyt niitä...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...