30.3.2011

Ellit goes Fashion loves Fashionology!

unreal metal 10

Hei, jos joku ei ole vielä huomannut, niin Elleissä on menossa nyt kaikenlaista muotiaiheista kampanjaa, kilpailua ja alennuksia Ellit goes Fashion -viikkojen aikana. Yksi niistä liittyy suosikkimerkkiini Fashionologyyn!

"Kuusi onnekasta voittaa 50 € lahjakortin Fashionology.nl-verkkokauppaan. Kilpailu päättyy 3.4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. (Linkki kilpailuun)

Hyödynnä lisäksi -25 % alennus kaikista Fashionology.nl-verkkokaupan tuotteista Ellit Goes Fashionin aikana 21.3. - 3.4.2011. Alennuksen saat käyttöösi syöttämällä alennuskoodin ellit2011discount sille varattuun ruutuun Fashionologyn tilauslomakkeella."

Olen myöhäisherännäinen, tunnustan, mutta vielä on tosiaan muutama päivä aikaa osallistua! ^^ Että jos korut kiinnostavat, kannattaa osallistua kisaan, tai jos ei ole niin optimistinen voittomahiksistaan, ainakin voi saada sen alennuksen. ;)

4 kommenttia :

simona kirjoitti...

i was introduced to fashionology by your blog - and i just placed my first order two days ago using this code. thank you for promoting such beautiful jewellery! :D

Maria kirjoitti...

So cool to hear! :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten musta tuntuu että tuolla ovat hinnat nousseet sitten viime käynnin?

Maria kirjoitti...

Mä en ole niin tarkkaan seurannut. :o Valikoimaan on kyllä tullut täyshopeisia koruja, jotka luonnollisesti maksavat enemmän...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...