16.3.2011

Che Guevara

Tämä Happoradion biisi kuvaa jotenkin osuvasti... jotain. Siinä puhutaan nuoruuden kapinasta, joka vaihtuu aikuisuuden kliseisiin. Nuorena on naivi ja sitä jaksaa taistella tuulimyllyjä, koneistoa vastaan, oli se miten turhaa tahansa. Vanhemmiten sitä helposti luovuttaa ja tyytyy täsmälleen samaan kuin muutkin.

Tämäkö on minunkin kohtaloni? Olen itsepäisesti taistellut niitä tuulimyllyjä vastaan 16-vuotiaasta saakka, erinnäisissä yhteyksissä - milloin kyynistyn tarpeeksi lopettaakseni ja unohtaakseni kapinan? Toivottavasti en koskaan. Se ei olisi oikein, olivat tavoitteet miten mahdottomia tahansa. Muutosta ei tule mihinkään, ellei joku ole vaatimassa sitä. Minä vaadin - vaadithan rinnallani?

Olen onnekas, että minulla on ihana mies, jonka kanssa jaamme samat tärkeät arvot, tavoitteet ja intohimon. Tosin meistä vain minä maalaan silmäni mustaksi. ;)

Happoradio: Che Guevara


P.s. Tsek muuten aivan jytyä ja asennetta täynnä olevan toveripiraatin, Lilja Tammisen (Helsingin vaalipiiri) ihan loistava blogaus "Erään Piraatin Manifesti – tai miten vasemmisto ja oikeisto epäonnistuivat". Se on niin täyttä asiaa!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...