18.3.2011

Black Cape ja vielä siitä piraattijahtifailista

cape goth wannabe 3

Viitta. Se on taas viitta. Eläköön supersankarit! Luonnollisesti tässä taloudessa diggaillaan Frank Milleriä ja Alan Moorea.

Tämä yksilö löytyi Gina Tricotista (mikä mua vaivaa?!), ja on varsin miellyttävä kaikessa synkässä vibailussaan, suurissa taskuissaan ja juuri oikeassa, nilkkaan loppuvassa pituudessaan. Sen alla on talviteloilla ollut T by Alexander Wangin t-paitamekko, jota haaveilen keväämmällä käyttäväni nahkatakin ja leggingsien kanssa.

Muutenkin halusin tähän asuun kaikista yksinkertaisinta yksinkertaisuutta. Selkeät linjat, korut näkyvimpinä yksityiskohtina. Kynsiriipus on lahjus Fashionology.nl:stä.

cape goth wannabe 1
cape goth wannabe 4
Neuletakki - Gina Tricot, t-paitamekko - T by Alexander Wang, kengät - Gardenia, laukku - Lumi
cape goth wannabe 2
Sormus - Blue Bayer Design @ Etsy.com
cape goth wannabe 7
Ignore toi ylikasvaneisuus, menossa kampaajalle ensi viikolla.. ;o Pojot kyllä Miialle edelleen siitä, että toi sävy on niin loistava: juurikasvu luonnollisesti näkyy, muttei suorastaan hyppää silmille. ^^
Lumin laukkukin on ollut mulla *ihan* koko ajan käytössä, en edes kaipaa muita laukkuja! Paitsi ehkä matkusteluun sitä XXL-kokoa... ;)
Kaikki tarvittava kulkee aina mukana, eikä arkikäytössä ole tilasta pulaa. Parhautta.
cape goth wannabe 8
Kuvista kiitos miehelle

Mun äänestysnumero muuten varmistui: se on se 16. :) Sweet sixteen, ja sitä rataa. :D Että mua voi sitten äänestää 17. 4. Piraattipuolueen riveistä Pirkanmaalla numerolla 16. :)

Uusi Suomikin muuten uutisoi tuosta piraattivastaisten kampanjoiden totaalisesta feilauksesta. Lainaan yhtä hyvää pointtia, josta muistan blogissani väännettäneen jo varmaan toista vuotta takaperin:
"Tutkijat huomasivat myös, että lähes kaikki toimet laittoman nettilatailun ehkäisemiseksi ovat osoittautuneet turhiksi. Ihmiset eivät yksinkertaisesti miellä luvattoman kopioinnin olevan rike tai rikos. Päinvastoin, se mielletään osaksi tavallista median kuluttamista siinä missä elokuvissa käynti tai television katsominen."

Uusia lakeja säädetään tekijänoikeuksien valvonnan kiristämiseksi, mutta kaikki on ollut yhtä tyhjän kanssa. Ihmiset eivät jää kiinni, eivätkä yksittäiset näytösoikeudenkäynnit tähtitieteellisine korvaussummineen paljoa pistä puntteja tutisemaan. Yksittäisten ihmisten elämää pilataan siis täydellisen turhaan. Kaikki, jotka haluavat warettaa, warettavat eniveis.

Tälle mä hykertelin:
"Tutkijat yllättyivät tuloksesta, jonka mukaan perinteiset fyysisten väärennettyjen mediatuotteiden - lähinnä cd- ja dvd-levyjen - piraattimyyjät ovat myös helisemässä laittoman nettilatauksen kanssa."

Epäkaupallinen kopiointi siis murentaa väärennösbisnestä. Ei kestä kiittää, hei! Kuten ei siitäkään, että piraatit (siis nyt ne, jotka kopioivat epäkaupallisesti) ovat viihdebisneksen parasta asiakaskuntaa... Mitäs pienistä. ;)

Mukavaa perjantaita teille kaikille upeille ihmisille! ^^ Tää vie tänään mummun katsomaan Black Swania. Hän tanssi muuten joskus balettia. ;)

P.s. Muistakaa tukea Facebookissa! ;) Eka satanen meni iloisesti juuri vähän aikaa sitten rikki!

12 kommenttia :

Wilhood kirjoitti...

Voi jestas, aivan mahtava toi viittasysteemi! Paljonkohan tollasella mahtaa olla hintaa Ginassa? Nyt peukut ristissa että löytyisi vielä Oulun liikkeestä :)

Valitettavasti en ite oo ihan vielä äänestysiässä (presidentinvaaleissa sitten), enkä edes asu Pirkanmaan alueella, mutta paljon tsemppiä vaaleihin!

Maria kirjoitti...

Olikohan se jonkun 25 euroa, tai 20 euroa. Jompikumpi, veikkaan tuota kalliimpaa. (Vähän suolasta joo, mutta toisaalta tossa on mukana vähän polyesteriä, joten ehkä tolle ei käy ihan samoin kuin Ginan viskoosipaidoille... x)) :P

Hairess kirjoitti...

Heippa, halusin linkata tämän haastattelun sulle. http://areena.yle.fi/video/1298909240699

Mielipiteitä? :)

Nanna kirjoitti...

Yhyy. Nyt tekisi mieli marssia Ginaan etsimään itsellekin tuollaista upeaa viittaa, vaikka omistankin Weekdayn melko samanlaisen rätin :( Mutta eihän viittoja voi olla liikaa, vai voiko?

Toivon muuten niin paljon, että pääsisit eduskuntaan! Politiikkaan tarvitaan toden teolla nuoria, fiksuja ihmisiä, ja sä ainakin olisit sellainen :) Äänestäisin melko varmasti sua, jos asuisin Pirkanmaalla!

Anonyymi kirjoitti...

Miksi sinä et kirjoita mitään puoluetoveri Antti Kurhisesta? Hieno keulakuva puolueellenne?

Maria kirjoitti...

Hairess, aika huutonaurua tuli tuota katsoessa :DD Mikä tää juttu on, et opetellaan yks virke ulkoa ja sit toistellaan vaan sitä jokaiseen kysymykseen xD

Nanna, onhan mullakin Weekdaylta yks viitantapainen, mut imho ainaki se on aika oleellisesti erilainen... x)

Kiitos paljon tuestasi! :) Sä voit auttaa äänestämällä piraatteja tai muuten nuoria, fiksuja ihmisiä ja yrittämällä saada läheisesikin äänestämään! :)

Anonyymi, voisinkin kirjoittaa siitä, miten ärsyttää se, ettei ihmiselle anneta edes mahdollisuutta. Tyyppi on selkeästi kiinnostunut kampanjoimaan ja edistämään yhteisiä tavoitteita ja vaikuttamaan asioihin - se jo itsessään osoittaa kehityskelpoisuutta. Se on enemmän kuin merkittävä osa ihmisistä viitsii tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että pidät Kurhisen puolia. Hän sai viikonlopun Helsingin Sanomissa palstatilaa vaalisloganillaan "Kansanedustaja Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan (Kikkeli Kovana)."

Ehkä hyväkin välillä ettei ihan kaikki lähde yrittämään. Vaikea nähdä kuinka hän tai muu piraattiposse ajaisi minun asioitani, onneksi löytyy helposti muita puolueita joita äänestää. Tsemppiä sinne Hämeeseen.

Sama ano

Maria kirjoitti...

Mä yritän olla silleen reilu ihminen, joka antaa mahdollisuuden ihmisille ennakkoluuloistaan huolimatta. ;) Mä silleen tykkään ajatella, että muutos ihmisten perseissä tavoissa lähtee meistä itsestä. Kansahan se kuitenkin päättää äänillään. ;) Tähän mennessä eivät valinnat ole olleet kovin paljoa sen fiksumpia kuin yksi Antti Kurhinen: kaikenlaisia vaalitukien pyörittelijöitä ja kieroja valehtelijoita Arkadianmäki pullollaan.

Mut kiitos tästä sun arvokkaasta ja syväluotavasta analyysistä, joka osoittaa kykyäsi katsoa asioita perspektiivissä ja varsinkin objektiivisesti. :P

Maria kirjoitti...

Mut jos sä koet oikeesti, ettei sananvapaus tai fiksu tietoyhteiskunta liity sun elämääs millään tavalla, niin omapa on tietysti asias. :P Saattaa vaan sit vähän itkettää jos foorumeita kytätään, nettiä sensuroidaan ja haaste voi tulla huonon vitsin kertomisesta, mutta sitten voi ainakin kaiholla ja jälkiviisaana muistella vanhoja hyviä aikoja. :P

Anonyymi kirjoitti...

Oho, oletpa sinä kyyninen?

Kuinkahan moni kansanedustajaehdokas piikittelee kansaa samalla tavalla. Luulisin että asemassasi pitäisi olla korrekti. Saatko niin paljon negaa ettet erota enää neutraaleja viestejä?

Ymmärrän että olet vielä nuori ja et ehkä ole nähnyt maailmaan tietyltä kantilta mutta olen nuorisorikollisen äiti tahtomattani. Kaikki asiat jotka edesauttaa rikollisten kiinnijäämistä on avuksi. Maailmassa on niin paljon pahaa, Maria, josta sinä et tiedä mitään.

Olen ajatellut että olet nuori fiksu tyttö mutta tapa jolla olet jo pitkään käsitellyt blogisi kommentteja saa miettimään asiaa kahteen kertaan. Haluanko äänestää eduskuntaan ihmistä joka piikittelee ja mollaa toisia, jotka eivät ajattele ihan samalla tavalla kuin sinä. En, enkä toivo kenekään muunkaan niin tekevän. Ehkä sinulla on taustalla asioita jotka tekevät sinusta katkeran ja kyynisen. Toivottelen hyvää kevättä ja Voimia asioiden hoitamiseen.
Raili

Maria kirjoitti...

No olipas todella fiksu viesti taasen kaikessa alentuvuudessa. :D Haukutaan kyyniseksi, tietämättömäksi ja epäkorrektiksi väärien mielipiteiden takia. Mä en aio olla jargon-poliitikko, jolla ei ole mielipidettä mihinkään ja jonka ainoa tavoite on nuoleskella kansaa. Enkä aio pyytää sitä myöskään anteeksi. Ehkä kannattais miettiä tuota omaa mahdollista katkeruutta, jota niin kovasti ollaan valmiita heijastelemaan muihin ihmisiin. Yleensä sellainen nimittäin kertoo enemmän puhujasta itsestään kuin puheen kohteesta.

Maria kirjoitti...

Jotain siitä katkeruudesta voi kertoa sekin, jos ollaan valmiita rajoittamaan muiden oikeuksia siksi, että itsellä on käynyt paska säkä. Ymmärrettävää, surullista ja sympatiani siltä osin kyllä saat, mutta en voi silti hyväksyä ihmisten oikeuksien rajoittamista Sinun huonojen kokemuksiesi takia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...