13.2.2011

Tänään televisiossa: Kung Fu Panda!

Tänään telkkarissa yksi hauskimmista näkemistäni animaatioleffoista, Kung Fu Panda! ^^Leffassa etsitään legendaarista soturia, joka voisi ennustuksen mukaisesti pelastaa kylän pahiksen, Tai Lungin pahoilta teoilta. Merkit viittaavat Po-pandaan, joka tosin on niin kaukana mestarillisesta kung fu -soturista kuin vain voi olla, joskin innokas alan fani hän kyllä on. Mestari Shifu ottaa tämän kuitenkin vastentahtoisesti koulutettavakseen, ja Po yrittääkin kaikella sydämellään parhaansa, vaikka epäilee myös itse itseään. Löytääkö Po sisältään sankarin, vai onko hän, kuten muut kung fu -oppilaat ajattelevat, ikuinen tohelo ja luuseri?

Leffa on hauska, siinä on ideaa ja tarinassa syvyyttä, se on hauska, ja se sopii myös aikuiseen makuun. Sanoinko jo, että se on hauska? ;) Nimekkäimpinä ääninäyttelijöinä ovat Jack Black, Dustin Hoffman, Ian McShane, Angelina Jolie, Jackie Chan ja Lucy Liu.

Tsek Kung Fu Panda tänään Subilta klo 21.00!

Leffalle on muuten tulossa toukokuussa jatko-osa, Kung Fu Panda 2... ^^

Kuva: DreamWorks Animation, Paramount Pictures

4 kommenttia :

juskan kirjoitti...

Aivan mainio filmi kyllä :) Viime vuosien paras animaation ehdottomasti!

Anonyymi kirjoitti...

http://cgi.ebay.co.uk/Jimmy-Choo-H-M-black-leather-belt-harness-8ft-long-/250773869517?pt=Women_s_Accessories_UK&hash=item3a634993cd

löysin sut ebaysta, tai siis sun kuvan:D toivottavasti linkki toimii

Maria kirjoitti...

Jopas :P

Tronic kirjoitti...

Panda ei itellä niin iskenyt kun se oli vähän liian överiksi vedetty, mut ootko nähnyt Näin koulutat lohihäärmeesi? Siinä on upeasti kerrottu koskettava tarina juuri oikealla määrällä huumoria niin että nauraakin saa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...